El famós cas “caranchoasembla haver arribat a la seva fi. El jove alacantí Sergio Soler, més conegut com a MrGranBomba, va tancar el seu canal de Youtube a causa del rebombori generat per una broma de càmera oculta que li va fer a un repartidor.

Ricardo Osorio, qui va ser objecte de la broma, ha estat condemnat a pagar 30 euros per l’agressió que li va propinar al youtuber, després que aquest li digués en diferents ocasions “caranchoa” i el molestés en horari laboral.

Un mecanisme de “defensa racional”

El vídeo es va convertir en viral, tots els mitjans se’n van fer ressò i Soler va denunciar l’agressió. El jutge encarregat del cas, Ángel Manuel Villanueva, admet que el repartidor pretenia “menyscabar la integritat física” del denunciant, tot i que ho considera un “mecanisme de defensa racional” perquè el denunciat es pensava que li volien robar la mercaderia que transportava.

Així doncs, el jutge interpreta en la resolució del cas que el “recel i hostilitat” del treballador “resulten justificats, però no fins el punt d’arribar a una agressió física”

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat