Marta Pombo és influencer però potser hauria de pensar a dedicar-se a una altra cosa. La germana gran de María Pombo té una feina ben senzilla: provar productes i fer publicitat de les marques a través de les xarxes socials, on acumula centenars de milers de seguidors. Només a Instagram en té més de 380 mil. Fàcil, no? La popular madrilenya fa de dona-anunci perquè els seus followers comprin, i ells esperen d’ella total sinceritat. Però una pífia garrafal de la instagramer ha destapat un escàndol que la deixa en un ridícul absolut: per error, Pombo ha compartit un vídeo criticant unes galetes dietètiques que acabava de promocionar.

Marta Pombo GTRES

GTRES

“Soy muy mala cocinera, no tengo paciencia y acabo haciendo revuelto de tortitas. Pero la masa estaba muy muy buena. Y si os soy más sincera aún, les he puesto Nutella”, explicava Marta Pombo fa només unes hores a Instagram per anunciar unes galetes proteïques de Foodspring. Vídeo amb dues parts. La primera, enumerant les bondats de la marca pels seus seguidors. La segona, el discurs que mai hauria d’haver vist la llum: les imatges de la influencer parlant només pels seus millors amics, confessant com de dolent és el producte. “A vosotros os debo la verdad y nada más que la verdad, no podía decir que las tortitas sabían a dieta. Hay gente a la que le gustará pero a mí no. Pero no podía dejar así a la marca, ¿me entendéis? Tenía que decir algo positivo”, revela. El vídeo havia de ser privat, però l’ha fet públic sense voler. I s’ha fet viral de seguida, evidentment, malgrat que s’ha afanyat a esborrar-lo:

Pombo enfonsa la marca de galetes dietètiques i la seva pròpia reputació, amb el lema "Emosido engañado" estampat al front després de prendre el pèl a la gent. En qüestió de segons perd tota la credibilitat. Qualsevol pot pensar ara que menteix cada vegada que anuncia un producte i assegura que és boníssim. Quina empresa la contractarà per promocionar res? És el final de la seva carrera d’influencer?