La marca de pizza Coliflow, fetes amb base amb coliflor, que acaba de llançar al mercat la petita del clan Sánchez-Vicario, l'Alba, presenten un 30% menys de calories i la calificacion Nutriscore A, la màxima en aquest sistema d'etiquetatge nutricional. Alba Sánchez-Vicario va explicar que ha tardat dos anys a donar amb la fórmula de la pizza de coliflor, i les seves quatre varietats es poden adquirir en supermercats a un preu que oscil·la entre els 2,99 i els 3,99 euros.

El llançament coincideix amb la polèmica desencadenada en Itàlia, on la pizza és un plat essencial, després de la decisió de Flavio Briatore, l'empresari i magnat italià, famós per dirigir l'equip de Renault de Fórmula 1 durant més de 7 anys, d'irrompre al sector amb la seva cadena de restaurants Crazy Pizza, els preus de les pizzes que ofereix dels quals s'acosten als 100 euros per unitat.

Aquests preus han generat un encès debat al país, ja que molts pizzers tradicionals napolitans no comparteixen la visió de Briatore i han sortit al carrer a protestar pel preu tan desmesurat de les "pizzes d'or" de Crazy Pizza.

Fins i tot Sergio Miccu, president de l'associació napolitana de pizzers, ha fet un comunicat acusant el magnat de traïció cap a l'herència d'orígens humils de la pizza.

Briatore ha sortit en la seva defensa contra el gremi i ha respost criticant ferotgement a les pizzes, qualificant-les de "maons de massa amb bassal de tomàquet" i posant en dubte la qualitat de les mateixes.