Jon Kortajarena ha començat fort la Setmana Santa. El model basc i La Vecina Rubia, la popular influencer anònima obsessionada amb el bilbaí, continuen el seu idil·li a la xarxa; i el darrer capítol de la seva relació ha causat un autèntic boom.

Tot ha començat amb un comentari innocent de la influencer a les seves xarxes socials: “Mi amiga dice que el chico que le gusta le va a empotrar no sé qué. ¡Seguro que trabaja en Ikea!”. El model basc s’ha donat per al·ludit i ha començat a burxar. Ell també és un empotrador, i no voldria haver de demostrar-ho publicant una fotografia que ho certifiqui. O sí?

jon kortajarena instagram vecina rubia 1

jon kortajarena despullat instagram vecina rubia 1

Al model de Bilbao li costa ben poc despullar-se i acaba mostrant el seu cos nu a Instagram. No fa gaire us vam explicar que Kortajarena havia publicat unes fotografies de la seva cara B, ensenyant el cul als seus seguidors. I ara comparteix amb els followers la seva cara A. Això sí, tapant-se l’entrecuix amb una tovallola, no fos cas... “Así es como un buen profesional termina su tarea empotrando”, diu provocador.

jon kortajarena

@kortajarenajon

Sofía Vergara fent topless i Jon Kortajarena nu i empotrador. Quin famós serà el proper a despullar-se per Pasqua?