Sabem que amb determinats instagramers, youtubers, influencers i d'altres terminacions en "ers" d'aquest món modern, es fa difícil mantenir el cap fred i no engegar-los a fer punyetes, per no dir una altra cosa més greu. El problema és que sovint, algun espècimen funest carrega de raons als detractors d'aquesta mena de personatges que tant proliferen a les xarxes. Com Mario Sierra Moncada.

mario sierra gelat

@mariosierra_moncada

Aquest ésser que fa uns dies menjava gelat tan alegrement, ara, amb la crisi pel coronavirus se li ha apagat el somriure. Com a molts. En el seu cas, però, no perquè hagi hagut de lamentar cap contagi seriós, sinó per coses que provoquen vergonya aliena. I ens quedem curts. El mexicà està "harto de esta cuarentena". Sierra està amoïnat per coses com que han tancat la piscina o l'spa de la residència on viu. O que "de los cinco jardines, dejaron solo dos abiertos". O drames com que "cerraron la tintorería... ¡Y yo no sé lavar ropa!". Això sí, va tenir el detall de donar-li festa a la dona que neteja a casa seva: "A Lupita le dí la cuarentena libre, pagada... pero porque me da mucho miedo que ella va en transporte público y no sé qué bichos pueda traer a mi casa".

Un dels vídeos més lamentables perpetrats per influencers com aquests, que quan parlen, fan bona la sentència del gran Groucho Marx: 'És millor estar callat i semblar imbècil que no pas parlar i esvair els dubtes definitivament'. La xarxa ja s'ha encarregat de posar-lo maco:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat