Encara que sembli mentida, a la xarxa no hi està tot inventat. Així ho demostra la realitat de tant en tant.

Un bon exemple és la nova moda entre els adolescents, que consisteix ni més ni menys a fer-se fotos macabres i que com més fàstic produeixin, millor.

Una dels màxims exponents n'és la Rani, una noia de 17 anys que ja acumula prop de 250.000 seguidors a Instagram gràcies a les seves fotos terrorífiques.

 

A post shared by Rani (@raniratt) on

 

A post shared by Rani (@raniratt) on

La noia, que es dedica a vendre maquillatge d’aquest tipus, ha llançat un concurs sortejant els seus productes. Què cal fer per guanyar? Fotos fantàstiques relacionades amb la sang o la foscor.

La resposta a Instagram ha estat notòria, amb moltíssimes fotos -bona part de noies i nois tan joves com ella- on hi surten amb aspecte realment macabre.

 

A post shared by Hi, I'm Ben (@sfx_by_ben_) on

 

A post shared by Horror Makeu (@kg_sfx) on

 

A post shared by Nicolette (@lipsticknick83) on

D’originalitat no en falta, i és que els joves utilitzen materials de tota mena (sang, talls... i fins i tot llapis o raspalls de dents incrustats) per acabar de guarnir els seus rostres.  

 

A post shared by Victória Paes Leme (@vickpaesleme) on

 

A post shared by Ale Arrieta (@alearriett) on

Per a alguns són obres d’art, per a d'altres, fàstic en estat pur. Però en definitiva, una bona forma dels adolescents per divertir-se i guanyar seguidors a Instagram.