Betrand Ndongo s’ha fet llastimosament famós pregonant el discurs de Santiago Abascal pels platós de televisió. És per això que se’l coneix com el “Negre de Vox”. Sembla mentida, però aquest camerunès resident a Espanya no té cap mena de problema a l’hora d’escampar el missatge xenòfob del partit ultra.

negre vox ep

Antena 3

negre vox mediaset

Mediaset

Xenofòbia, però només contra alguns immigrants. Si són rics, millor no tocar-los. I és clar, amb aquesta doble vara de mesurar es deixa en evidència a ell mateix. Prova d’això, un vídeo viral de Ndongo que corre per la xarxa. Les imatges són del programa ‘El Intermedio’ i van ser gravades durant un míting a l’octubre: “¿Eres partidario de que si un inmigrante comete un delito, expulsarle del país?”, li pregunta un reporter. “Sin lugar a dudas. Sea el inmigrante que sea, si una vez ha conseguido los papeles no se comporta como es debido...”.

El periodista li salta a la jugular i el desarma: “Tú, por ejemplo, habrías expulsado a Ronaldo antes que lo que hizo Florentino”. El “Negre de Vox” treu pilotes fora. “No sé a qué te refieres”, es fa el boig. Però el reporter de La Sexta insisteix: “Por delitos fiscales”. “Yo ahí no voy a entrar. Yo no trabajo en Hacienda, no tengo nada que ver con eso”, sentencia mentre busca on amagar-se. D'on no n'hi ha no en raja.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat