L’escàndol Plácido Domingo no cessa. Fa tres setmanes, nou dones del món de l’òpera van denunciar-lo públicament per assetjament sexual. Pocs dies després, la periodista tortosina Karmele Marchante va relatar la seva pròpia experiència amb el cantant: “Se acercó más de la cuenta, me invitó a su hotel...”. I ara, onze dones més també se’n declaren víctimes. En un primer moment, l’artista es va excusar adduint que “les normes per les quals mesurem les coses són molt diferents a les del passat”. Ni una paraula més. Però ara li ha sortit un aliat força bocamoll, el dramaturg Albert Boadella.

placido domingo gtres

albert boadella GTRES

GTRES

L’exdirector d’Els Joglars l’ha feta grossa amb una defensa d’en Plácido Domingo que creua totes les línies vermelles. D’una banda, assenyalant les presumptes víctimes per no haver evitat l’assetjament o per no haver-ho denunciat abans. “No le propinó un guantazo como cualquier mujer sensata que no desea ligar”, escriu al seu compte de Twitter. I per últim, defensant els tocaments com un llefiscós: “Las manos de un macho no están para estar quietas precisamente”.

Si hi havia algú que encara no ho tenia clar, aquí hi ha la prova definitiva: l’Albert Boadella s’ha begut l’enteniment.