Barcelona és aquests dies la capital de la moda. Avui s’ha engegat la tercera jornada de la 080, una setmana en què algunes marques catalanes presenten les seves novetats de cara la temporada de primavera estiu de l’any vinent. Aquesta vintena edició està comptant amb unes desfilades de temàtiques variades amb unes propostes ben innovadores. Però avui ha arribat el plat fort de la mà de Custo Barcelona.

Considerada una de les marques catalanes més reconegudes internacionalment, el seu dissenyador ha aprofitat aquest aparador per compartir les seves innovadores propostes. Amb una fortíssima música house que ja avisa del que arribava. I és que el to metal·litzat ha estat el principal protagonista: uns conjunts que han enlluernat el recinte modernista de Sant Pau.

El to platejat, el blau i el lila han liderat una proposta més brillant que mai. Els brillants dels vestits, el vellut de colors fluorescent i la seda metal·litzant ha vestit uns models futuristes propis de celebrities. Tot amb unes botes altes fins els genolls de cuir, com no, brillants:

Desfilada Custo 080  Sergi Alcàzar(8)

Sergi Alcàzar

Desfilada Custo 080  Sergi Alcàzar (2)

Sergi Alcàzar

Desfilada Custo 080  Sergi Alcàzar(9)

Sergi Alcàzar

Una cita destacada que no s’han volgut perdre, de fet, dues de les estrelles del moment: Ares Teixidó i Janet Capdevila; les que també van ser assistir a la desfilada d’Antoni Miró de dilluns.  

Ares Teixió  Sergi Alcàzar (1)

Sergi Alcàzar

Janet Capdevila definitiva   JN

J. N.

Custo ha reunit, doncs, a uns assistents que han vibrat amb unes novetats que han entusiasmat. Els veurem vestits amb aquests brillants models? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat