Zendaya, la icònica actriu i model, coneguda pel seu estil innovador i el seu talent actoral, ha fet un pas més enllà de la indústria de l'entreteniment en compartir la seva perspectiva sobre la salut mental. Si bé la seva presència a les catifes vermelles sempre ha estat impecable, ara es destaca per la seva obertura sobre un tema tan important com és la cura emocional.

En els últims anys, la xicota de Tom Holland ha demostrat ser molt més que una simple estrella de cinema. Amb l'ajuda de l'arquitecte d'estil, Law Roach, ha deixat una marca indeleble en la indústria de la moda, destacant a les catifes vermelles amb les seves eleccions audaces i avantguardistes. Des dels seus inicis a Disney fins a la seva consagració en la sèrie "Euphoria", on la seva notable actuació la va fer mereixedora del seu primer Globus d'Or, l'actriu ha demostrat la seva versatilitat i la seva capacitat per sorprendre el públic en cada pas de la seva carrera. La seva destresa com a actriu també ha quedat patent en els seus projectes més recents, que inclouen la seva participació en "Dune II" i el seu paper protagònic en "Challengers". Tanmateix, més enllà del seu impecable estil i el seu talent a la gran pantalla, l'actriu ha aprofitat la seva plataforma per abordar temes més profunds.

Zendaya
Zendaya

Una conversa reveladora sobre la salut mental

Ara bé, en el context del seu enorme èxit, l'actriu ha participat en una entrevista exclusiva amb la revista 'British Vogue', on va abordar temes de gran importància en la seva vida incloent el seu enfocament cap a la salut mental. En les seves declaracions, Zendaya va revelar obertament la seva experiència amb la teràpia psicològica, afirmant que "per descomptat que vaig a teràpia".

L'actriu de 'Spider-Man: No Way Home' ha emfatitzat la importància de la teràpia, destacant que si algú té els mitjans financers per accedir-hi, sens dubte ho hauria de fer. Per a ella, el procés terapèutic és una cosa valuosa i enriquidor. "Crec que és una cosa bonica. No hi ha res de dolent en treballar en tu mateix i bregar amb aquestes coses amb algú que pugui ajudar-te, algú que pugui parlar amb tu, que no sigui la teva mare o el que sigui. Qui no té prejudicis?", va afirmar.

Desafiaments durant la pandèmia

Durant la conversa, Zendaya va revelar que la pandèmia de coronavirus li va ocasionar importants desafiaments en la seva salut mental. Per primera vegada, va experimentar una sensació de tristesa existencial, descrivint-la com un sentiment aclaparador que l'acompanyava constantment: "Va ser el primer tipus de sabor de tristesa en el qual et despertes i et sents malament tot el dia. Què està passant? Què és aquest núvol fosc que plana sobre mi i que no sé com desfer-me d'ella, saps?", va expressar l'actriu.

zendaya
zendaya

Aquest testimoni sincer de Zendaya ressalta la impactant realitat emocional que moltes persones van enfrontar durant el confinament. La seva descripció de sentir-se atrapada en un "núvol fosc" reflecteix la sensació de desesperació i confusió que molts van experimentar durant aquells temps difícils. En compartir les seves pròpies lluites, Zendaya mostra empatia i solidaritat amb aquells que van enfrontar desafiaments similars, contribuint així a desestigmatitzar les converses sobre la salut mental i recordar que és important buscar ajuda quan sigui necessari.