Els jugadors de futbol d'elit tenen un vessant en el món de la premsa rosa: les parelles. Els tabloides britànics van crear l'acrònim WAGS (wifes and girlfriends) per referir-s'hi. Pocs jugadors juguen tants anys com per tenir fills capaços de protagonitzar premsa del cor. És el cas de José M. Gutiérrez Gutiex del Madrid, casat i recasat amb dues presentadores de TV, Arancha de Benito i Romina Belluscio. La seva primogènita Zayda és una noia de 20 anys frívola, malcriada i díscola. Aquest és el seu nou nòvio:

miki de zayra T5

zayra nuevo novio Instagram

Escriu la jove: "No te amo por cómo eres, sino por cómo me haces ser cuando estoy contigo". El noi es diu Miki Mejías, té 26 anys i viu entre Madrid i Londres. Li ha contestat "Te quiero mucho mi pequeña. No puedo estar más feliz de tenerte a mi lado después de 4 años perdiendo el tiempo por fin te tengo conmigo, para siempre bichillo".  Resulta que eren amics fa temps però Miki portava quatre anys de nòvio d'una amiga íntima de Zayra que va anar a Sálvame a posar-la a parir per prendre-li el nòvio.

zayra mierda T5

Examiga de Zayra a Sálvame, Telecinco

L'examiga de Zayra Gutiérrez a Sálvame explota per telèfon: "Zayra, eres una payasa. Se han juntado dos mierdas. Ella no ha dejado de hincar el diente. No se merece ni un’hola’ esa tía asquerosa. Esa relación es un puto flaserío de tres pares de cojones. Zayra lleva obsesionada con este tío cuatro años, desde que era mi novio”. Ningú és propietat de ningú. Qui vulgui tallar i enamorar-se, és lliure. I la gresca és televisiva.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat