Un dels drames de la TV actual és la TV infantil. És molt pitjor que la que es feia als anys 80 i 90. Els nens d'ara tenen canals temàtics on tot el dia s'emeten dibuixos animats impersonals, mal fets i sense qualitat. Canals com Boeing, Disney, Clan o un millor SX3 de TV3 que s'esforça per tenir producció pròpia amb espais juvenils, però pocs infantils. Ja no existeix un gran pressupost per fer Barrio Sésamo amb Espinete y Don Pimpón, La cometa blanca, Sabadabadá, La Bola de cristal (tots a TVE) o sèries de dibuixos a la sobretaula com Dartacán, Willy Fogg o David el Gnomo. A TV3 es feien gran producció pròpia, d'Oliana Molls a Fes Flaix, del Senyor Cordills a Doctor Slump. Era l'època gloriosa de les teles on es feia TV infantil només a les tardes i als matinals de cap de setmana. Ara, com que hi ha canals 24 hores infantils, tot és molt dolent. Telecinco també va arribar als 90 per fer TV infantil i seus són mites com Oliver i Benji, Miliki y Rita Irasema o un altre mite: Xuxa Park, el xou de Xuxa, una cantant brasilera estrella al seu país que l'any 1992 va aterrar a Espanya per fer un programa infantil molt recordat, sobretot pel físic, l'energia i el bon rotllo de Xuxa.

DL a00147246 012
Xuxa, fa 20 anys, GTRES

 Aquesta era una altra consigna de l'època, fer programes infantils conduïts per dones adultes atractives i rosses: Míriam Díaz Aroca, Leticia Sabater o Xuxa. El seu nom és Maria da Graça Xuxa Meneghel té 61 anys i s'ha operat i tallat molt curts els cabells per reaparèixer vestida als 61 com si en tingués 15. Aquesta és ara Xuxa, en l'última foto del seu Instagram de 13 milions de followers, una brutalitat. No és una vella glòria, encara està en actiu, i per això llueix esplèndida:

Xuxa 61 anys, Instagram
Xuxa 61 anys, Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xuxa (@xuxameneghel)

 

Encara ara els que passen els 45 anys canten "Hilari lari eh, oh, oh, oh, hilari lari eh, Oh oh oh, Este es el xou de Xuxa que os saluda con amor" i la mítica "Xu, xu xuuuu xa xa xaaaaa". Eren lletres simples, absurdes, xorres, però funcionaven. Fa poc va emetre's el documental 'La Reina de los Bajitos', inspirat en la vida de Xuxa. La cantant parla sense embuts sobre la seva vida personal i dona alguns detalls desconeguts sobre la seva relació sentimental amb qui va ser la seva parella. Molts recordem que Xuxa i Pelé van tenir una relació. En el moment es va saber la parella tenia 22 anys de diferència. Ell tenia 39 anys i estava divorciat de la seva primera dona, Rosemeri Cholbi, mentre ella en tenia 17. Xuxa: "Jo ja era coneguda com un símbol sexual i en realitat era verge. No em resultava agradable estar en aquesta posició. A més, no em coneixia a mi mateixa. No és fàcil lluir sexi en les fotografies si no saps el que és això. Volia perdre la meva virginitat immediatament. Va ser estrany, no va ser genial. Va ser al meu cotxe. Després vaig conèixer a Pelé i tot el meu descobriment va ser amb ell", explica Xuxa durant una promoció.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xuxa (@xuxameneghel)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xuxa (@xuxameneghel)

El primer contacte entre la cantant i el futbolista va ser en un assaig per a una portada d'una revista. Hi havia quatre models i l'exesportista, ja en aquell moment, es va fixar en ella. "Em va convidar a sopar i li vaig dir que no podia perquè vivia lluny i que era menor d'edat. Llavors va cridar a casa meva i el meu pare va penjar pensant que era una broma, però després va acabar acceptant", va recordar. Segons AS, d'allà va sorgir el seu romanç o, com Pelé la va anomenar, la seva 'amistat acolorida'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xuxa (@xuxameneghel)

Malgrat els sis anys que van estar junts, no tot va resultar un camí de roses per a la també model. "Vaig haver d'acceptar la traïció sense voler. No era una relació oberta. Jo no tenia dret a fer res, però ell sí que podia, perquè era Pelé. I com era el meu primer home, no podia comparar-ho per a així adonar-me que això no era saludable", va dir Xuxa. Un mite de la tele, una icona infantil ara sexagenària, operada i empoderada. Xu, xu,xu, xa, xa xaaa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!