Molt pendents de l'estat de salut de Xisca Perelló. La jove continua ingressada a l'Hospital QuirónSalud de Palma de Mallorca. Ara per ara no han transcendit els detalls de l'ingrés de la dona de Rafa Nadal. Supera ja la setmana d'ingrés. Sembla que hi hauria tranquil·litat perquè Rafa Nadal continua amb els seus compromisos professionals. El tennista es troba disputant l'US Open a l'altre costat de l'oceà Atlàntic.

La seva cunyada i millor amiga no se separa d'ella en cap moment, s'ha convertit en el seu suport més gran. Hi ha intranquil·litat perquè l'equip mèdic de l'hospital no descarta una cirurgia i li han recomanat que la dugui a terme.

Xisca Perelló i Rafa Nadal efe
Xisca Perelló i Rafa Nadal efe

Xisca Perelló es troba en un avançat estat de gestació i amb aquest problema salut podria tenir seriosos problemes, per aquesta raó, els metges li han recomanat repòs absolut. L'empresària roman a l'hospital des del passat 22 d'agost, no obstant això, la notícia no va transcendir fins a passats dos dies. L'únic que va transcendir a la premsa és que la dona de Rafa Nadal havia de romandre en observació pel seu estat.

Xisca Perelló s'instal·larà a casa de la seva cunyada fins al part

En aquests últims dies La Razón ha donat noves dades. Segons informa el mitjà de comunicació, l'estat de Xisca Perelló no és greu, però que haurà de romandre ingressada almenys fins a la setmana 34 de gestació -per tant, fins i tot gairebé mitjans de setembre. Els metges volen fer-li un seguiment mèdic constant. De fet, quan rebi l'alta hospitalària li han recomanat que no torna a la mansió de Porto Cristo, sinó que es quedi en algun habitatge o hotel proper al centre de salut com a mesura precaució. Qualsevol mesura de prevenció és poca.

Xisca Perelló i Rafa nadal casament
Xisca Perelló i Rafa nadal casament

Precisament, Xisca Perelló podria allotjar-se aquestes últimes setmanes de gestació a la casa que la germana de Rafa Nadal, Maribel, té en el centre de Palma de Mallorca. Allà podria descansar i recuperar-se fins al dia del part.