Rafa Nadal es va retirar del passat Torneig de Wimbledon abans de disputar les semifinals del torneig contra el tennista australià Nick Kyrgios. Una pena. Però veient com va acabar el seu agònic partit de quarts, davant el nordamericà Taylor Fritz, semblava la millor opció. El seu pare a la grada es tornava boig dient-li de manera molt explícita que no fes rucades i abandonés abans que la lesió a l'abdomen que patia no anés a més:

Nadal, però, va seguir aquell partit, però després ja no va poder més i es va retirar, impedint als espectadors que visquéssim una nova final amb Novak Djokovic, qui finalment va guanyar el torneig i s'ha posat a un sol Grand Slam del tennista balear. Ara, toca descansar, carregar forces i mirar de recuperar-se de la lesió per afrontar els nous tornejos amb les millors garanties i estar bé pel Gran Slam que encara queda, el US Open. Veurem quan i com tornem a veure Nadal agafant una raqueta i corrent damunt les pistes. De moment, però, on l'hem vist és en una discoteca i agafant un got. Perquè unes imatges inhabituals del millor jugador espanyol de tots els temps estan corrent com la pólvora per les xarxes. Unes imatges de Nadal de festa, de festassa per ser més exactes, amb una cara d'estar passant-ho d'allò més bé, donant-ho tot al ritme de la música, com fa sempre que juga, cantant i ballant cançons de reggaetton. O més ben dit, perreant de mala manera en bona companyia, envoltat d'amics i amigues i persones que mòbil en mà, volien immortalitzar el tennista en un hàbitat diferent al qual ens té acostumats:

Nadal fent anar els malucs de mala manera, desfermat i exultant al ritme de Hawai de Maluma o de Siente el boom de Tito El Bambino i Randy, i des de diferents angles. Tot i que no s'ha pogut confirmar si les imatges són d'ara o de fa temps, veure'l així ha fet embogir la xarxa i els seus seguidors, que es freguen els ulls i s'hi han abonat:

Amb la raqueta a la mà, és un geni. Pocs hi ha que puguin tornar els seus cops, especialment damunt la sorra batuda, on és el millor tennista de la història... I pel que es veu, pocs podrien aguantar-li també un perreo en una discoteca.