Des de finals del mes de novembre del 2021 a La Sexta, el cuiner Alberto Chicote presenta un nou programa. Es diu Fuera del Mapa i és un format semblant a Planeta Calleja de Telecinco presentat per l'aventurer Jesús Calleja. Un programa en el qual l'expert en fogons i un famós recorren alguna part de la geografia espanyola mentre Chicote es dedica a entrevistar el seu convidat, fent-li preguntes sobre la seva vida.

Un dels últims en participar en l'espai ha estat el català Xavier Sardà. El de Barcelona ha recordat diversos moments de la seva vida i ha deixat sense paraules Chicote amb una dura vivència d'infantesa que mai abans havia explicat davant de les càmeres. Un dur moment que el presentador i escriptor català no oblida per molt que passin els anys.

xavier sarda la sisena

Xavier Sardà / LA SEXTA

xavier sarda xicotàs la sisena

Xavier Sardà i Alberto Chicote / LA SEXTA

"De fill era una bèstia rara però casa meva sempre ha estat molt atípica, especialment pel tema de la meva mare que va ser molt prematur. Això em va fer espavilar molt ràpid". Aquestes han estat les paraules de Sardà preguntat per Chicote per com era ell quan era un nen. I és que el català va perdre la seva mare quan era un nen i tant ell com els seus germans van ser criats pels seus avis i pare. "A l'escola sempre hi havia els que volien buscar esvalot i jo era dels que sempre deixava clar que no estava per ximpleries", ha afegit Sardà recordant els seus primers anys a l'escola.

I precisament parlant de l'escola, Xavier Sardà ha deixat sense paraules a Chicote amb la confessió que ha fet i mai abans s'havia atrevit a compartir davant de càmeres. "A l'escola hi havia uns professors que ens donaven unes hòsties... Ens pegaven. El professor de matemàtiques, un altre que es deia Senyor Pérez...", ha recordat el de Barcelona. Chicote sense paraules i sense saber què dir:

alberto xicotàs al·lucina

Alberto Chicote / LA SEXTA

"Com va acabar això?", ha preguntat el xef al periodista i presentador. Sardà, directe i clar com sempre, ha dit: "Un dia va venir el director de l'escola a la classe i ens va dir que no es podia pegar. Llavors et juro que com si fos un anunci de condons diversos alumnes van aixecar la mà per dir que a ells els professors de l'escola també els havien pegat. Llavors el professor de matemàtiques ens va mirar a tots amb cara d'odi, ens va ignorar i no ens va tornar a pegar mai més".

xavier sarda xicotàs la sisena 2

Xavier Sardà i Alberto Chicote / LA SEXTA

Un dur record d'infantesa que Sardà no oblida i explica encara amb cert nerviosisme. I és que segons ha afirmat en el nou programa d'Alberto Chicote a La Sexta és "una lliçó de vida espantosa". Qui serà el següent convidat en deixar sense paraules el presentador de la cadena amb les seves duríssimes confessions de fa anys? Brutal.