Eduardo Inda passa per ser enemic dels independentistes però també dels catalans mediàtics que no són indepes. Si Risto Mejide i el director d'OK Diario se les han tingut fins a arribar a les mans (segons Inda pendents d'una demanda judicial), ara el tertulià de La Sexta Noche també s'encara a un altre català mediàtic no independentista: Xavier Sardà. En el decurs del debat previ a la manifestació (fallida) contra el diàleg, Inda lluïa un pin amb la bandera d'Espanya a la solapa. A la dreta curiosament.

inda bandera espanya la 6

sarda inda la sexta

La Sexta

Sardà: "Soy sensible a las banderas excluyentes en un día como hoy" i li ofereix a Inda la senyera per la solapa esquerra de l'americana. Inda respon que "La llevaría encantado". Però és evident que Sardà no porta cap pin amb la bandera catalana i no veiem Inda amb la senyera posada. Van a publicitat i després Sardà treu un pin amb l'estelada que ha aconseguit durant la pausa. Li ofereix la petita bandera independentista a Eduardo Inda que es nega a tocar-la. El mateix Inda difon el vídeo:

Eduardo Inda: “No, yo esa bandera no me la pongo, porque es ilegal y no representa el consenso de todos los catalanes”. I planteja que Sardà es posi l'espanyola. El periodista català l'accepta però no se la posa i li imparteix una lliçó de tolerància. Xavier Sardà: "El país es enormemente complejo. Haz un ejercicio de otredad, de comprensión al otro, de que el país es enormemente complejo. Te doy una estelada. La estelada es una bandera de muchos catalanes. Debes querer a España en toda su complejidad". Inda brama "Póngase la bandera española, señor Sardà. No se la quiere poner".

sarda lliura estelada la 6

La Sexta

La mani era contra la immensa majoria de catalans (els indepes i les esquerres, incloent-hi el PSC i comuns) i les xarxes ultres ataquen Sardà. No és indepe però és català:

Sardà és "patético", "un mierda", "asco", "botarate", hijo de p...", "cerdo", "payaso" i el pitjor dels insults possibles per aquest món d'Inda, la mani ultra i La Sexta Noche: Sardà eres... independentista.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat