"Ruptura completa del lligament encreuat anterior del genoll dret i una lesió associada al menisc extern". Els pitjors pronòstics amb Gavi s'han confirmat. Després de les proves mèdiques que li han fet al jugador andalús a Barcelona, aquesta és la gravíssima lesió que té l'estrella blaugrana després de lesionar-se en un partit intrascendent amb la selecció espanyola. Els propers dies se sotmetrà a tractament quirúrgic i en acabar la intervenció es facilitarà un nou comunicat mèdic per saber-ne més detalls. El que sí està clar és que adeu a la temporada per culpa del que ha passat en l'últim partit de la fase classificatòria per a l'Eurocopa contra Geòrgia. El futbolista del Barça va haver de retirar-se del terreny de joc al minut 26 i diu adeu a aquest curs 2023-2024. Des que s'ha sabut la confirmació de la trista notícia, allau de missatges, com aquests des del propi club o el del seu company estimat Pedri:

Durant aquesta temporada, el blaugrana ha jugat 15 partits amb el Barça, però ara, per desgràcia, els culers trigarem en veure'l vestit de blaugrana per culpa d'un calendari abjecte, on els clubs són trepitjats sistemàticament per les federacions, i on del que es tracta és de fer caixa. Això i la gestió lamentable a la selecció espanyola i per part de Luis de la Fuente. Ja em diràs tu quina necessitat hi havia de fer-lo jugar amb la classificació assegurada. Fa temps ja es van carregar Pedri, ara Gavi i ara que vigili Lamine Yamal o seguirà pel mateix camí. Gavi, però, ha emocionat els culers tot i la greu lesió i la pena infinita que sent. I és que ell mateix ha penjat un vídeo en un Stories al seu compte d'Instagram. Un vídeo de la Lliga, recollint imatges importants i emocionants d'ell amb la samarreta blaugrana. Un vídeo que ha compartit acompanyat de dos cors blaugranes que ens han fet saltar les llàgrimes:

Qui tot i que es pugui emocionar amb el vídeo encara està empipat com una mona, i amb raó, és un presentador de TV3 que ja n'està fart d'aquest color. Fart que per culpa dels partits de la Roja els culers ens hàgim tornat a quedar sense un home cabdal pel conjunt de Xavi Hernández. Parlem de Xavi Valls, presentador de l'Onze, que si una cosa té és que no es calla i alça la veu quan n'està fins els pebrots. O quan té ganes de repartir bolets a mà oberta. Ho ha fet aquest cap de setmana humiliant el diari ABC per posar que "Una Catalunya independiente no podría participar en Eurovisión"Però ara, amb Gavi, el seu to ha estat d'algú molt emprenyat. I amb raó. Primer, enfocant en el seleccionador. Després, en la selecció espanyola: "Un dia abans de la lesió de Gavi. Així cuiden aquestes sangoneres als nostres jugadors. Només miren per ells. GAVI creuats i adéu a la temporada per 'putodefender' España en un partit que no servia de res. Ja van cremar Pedri i ara van a per Lamine. FINS QUAN?":

Com diu ell, "Se acabó". Prou d'aquest color. Del color de la Roja. Els culers, com el bo d'en Xavi, ja n'estem farts.