No acostuma a entrar en polèmiques i sempre transmet bon rotllo i molta professionalitat, tant davant de les càmeres, com darrere i a través de les xarxes socials. Però, en les últimes hores, Xavi Coral, presentador del TN Migdia a TV3, ha rebut un desafortunat missatge que l'ha tret de les seves caselles. Un comentari amb què el de Barcelona no només no ha dubtat a mostrar el seu enuig, sinó que ha respost molt contundent. Unes paraules del presentador de la cadena pública catalana, molt aplaudides, que acumulen prop de 500 'm'agrada'.

Xavi Coral i Raquel Sans, TV3

Xavi Coral i Raquel Sans, TV3

El dilluns 14 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Donant de Sang. Una jornada que els presentadors de TV3 no van passar per alt. Motiu pel qual Xavi Coral, en ple directe i just abans d'acabar el TN, va acceptar donar sang tombat en una camilla, atès pel personal del Banc de Sang i Teixits. "Donar sempre és necessari però ara que la pandèmia va de baixa, es necessita molta més sang perquè s'estan recuperant moltes de les operacions que abans van quedar per fer. Ara es necessiten unes 1.000 donacions diàries i és molt important fer-ho", va afirmar el presentador. Fotos del moment:

Xavi Coral, TV3

Xavi Coral, TV3

Xavi Coral, TV3

Xavi Coral, TV3

Un bonic i solidari gest que va tocar a molts. Encara que també hi va haver els qui no es van creure absolutament res i es van atrevir a qualificar el moment de Xavi Coral, donant sang davant les càmeres, d'espectacle per atreure l'atenció dels espectadors. Així mateix ho ha dit una usuària de Twitter. Adjuntem missatge:

Perfil de Twitter de Cristina Martí

Perfil de Twitter de Cristina Martí

Un desafortunat comentari que no ha fet gens de gràcia al bo de Xavi Coral. La seva aplaudida resposta, de poc més de dues línies i escrita des del respecte i l'educació, ha estat la següent:

Perfil de Twitter de Xavi Coral

Perfil de Twitter de Xavi Coral

"Gran Xavi Coral", "Xavi, no val la pena i no et coneix", "Tens tot el meu respecte", "Gràcies, Xavi" o "Xavi, ni cas, tots tenim que participar pel bé comú" són alguns dels molts comentaris que han fet arribar al presentador de TV3. Qui es pica, alls menja. I als trolls de Twitter millor no fer-los ni cas. Xavi Coral sempre perfecte, davant i darrere de les càmeres.