La tornada a l'escola ha suposat pels pares de les criatures de mig món, certa sensació de tornada a la normalitat i al descans. Però, com tot, hi ha l'altra part de la moneda. Hi ha qui diu (probablement amb bona part de raó) que un dels efectes secundaris més negatius que ha suposat el retorn dels fills a les classes és que tornen a treure fum els xats de pares. Però hi ha xats i xats... N'hi ha on el que treu fum no són els mòbils, sinó una altra cosa. Però anem a pams.

oscar broc

Òscar Broc (@oscarbroc)

Òscar Broc és un dels col·laboradors d'Alfons Arús al seu humorning show de cada matí a La Sexta, Aruser@s. Les seves opinions i el seu caràcter sorneguer són d'aquells que s'encomanen. Les ha vist de tots colors i sovint, analitza les imatges més curioses i peculiars de les graelles televisives amb la resta de l'equip. Però fins i tot algú tan propens a la conya com ell, s'ha sorprès per unes imatges que li han arribat.

oscar broc aruseros

Òscar Broc a 'Aruser@s' (La Sexta)

Els que tinguin pares entendran que amb la nova realitat pel coronavirus, és molt feixuc participar en segons quines videoconferències amb la resta de pares per fer reunions explicatives telemàtiques sobre què faran i com serà aquest curs escolar post-pandèmia. Si ja és pesat haver de compartir desenes de comentaris dels altres pares sobre si això s'ha de fer així o aixà, imaginin una reunió per ordinador amb tot de mini-finestretes. Hi ha pares, però, que tenen prioritats. Com aquest, i que ha fet que Òscar Broc verbalitzi un incrèdul "No pot ser" pel que estava veient:

xat pares broc

No veuen una imatge que grinyola, en comparació amb la resta? Mirin a dalt i a la columna del mig, sota la 'M'. Un pare expressant què en pensa del que diuen la resta. O potser, un pare que en lloc de donar-li a la icona de Zoom, FaceTime o Skype li va donar a YouPorn. Òscar Broc al·lucina:

El tal 'Thomas' ha desfermat la riota no només de Broc, sinó de molts altres usuaris.

Com diu el periodista Àlex Montoya molt encertadament, "està fins la polla del xat de pares".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat