Aquest divendres, 12 d'octubre, probablement hi hagi una demostració d'espanyolisme a molts balcons del país. El dia de la hispanitat és a tocar i el líder del PP, Pablo Casado, vol omplir els balcons de banderes rojigualdas en una campanya que provoca vergonyeta aliena:

La patriòtica proposta se li ha girat en contra al polític, ja que s'ha creat un corrent a la xarxa ridiculitzant el que per Casado és indispensable per celebrar un 12 d'octubre com cal. Allau de memes i respostes plenes de mofa, com la que ha publicat la revista 'El jueves' o molts altres usuaris:

Però qui li ha donat una resposta més sagnant ha estat Wyoming El Intermedio. Com ell mateix va dir: "Voy a predicar con el ejemplo... Ya sé que es un desastre, pero nadie me dijo que no podía mezclar la ropa blanca con la de color", mentre ensenya una bandera amb un color rosa pàl·lid. 

wyoming bandera2

La Sexta

No content amb això, han recordat un vídeo on es veuen a simpatitzants del PP en unes paradetes als carrers de Madrid, repartint banderetes espanyoles "como si fuera una campaña de degustación de Carrefour". La sorna arriba al seu màxim quan es veuen dos dels membres del PP regalant banderes "que también se pueden lucir como foulard", i acte seguit, el director i presentador del programa se'l posa al voltant del coll... "ya tengo modelito para el 12 de octubre. Este año sí que no se me resisten los de la legión", diu Wyoming picant l'ullet. Pots veure el moment clicant a la foto:

wyoming bandera3

La Sexta

Llàstima que els divendres no hi hagi programa d''El intermedio".