Aquest dimarts tothom estarà amb els ulls posats cap a Qatar. Allà comencen les semifinals de la Copa del Món, on l'Argentina de Leo Messi buscarà un bitllet per la final contra la Croàcia de Luka Modric. Tot el país sudamericà estarà atent per veure si el millor jugador de la història del futbol i els seus companys es classifiquen per una final que seria la segona del 10 argentí i qui sap si el primer títol de la seva carrera, la cirereta del pastís que li falta. Caldrà anar pas a pas. Primer toca un partit duríssim contra el combinat croata i després, més que probablement, la França de Kylian Mbappé, que juga demà contra la sorpresa del torneig, la selecció del Marroc.

A Qatar hi ha, com és lògic, totes les parelles i família propera dels jugadors argentins. Sovint es veuen les dones i nòvies dels futbolistes albicelestes a les grades dels estadis, animant als seus i vestides amb la samarreta de la selecció. Així, hem anat veient aquests dies la celebrity argentina per excel·lència, Antonela Roccuzzo, però també moltes altres com Agustina Gandolfo, parella de Lautaro Martínez; Caro Calvagni, parella del lateral Nicolás Tagliafico; Agustina Bascherano, nòvia de Pezzella; Ariana Alonso, de Juan Foyth; Camila Galante, de Leandro Paredes; Emilia Ferrero, parella de Julián Álvarez; o Muri López, dona de Lisandro Martínez. 

Mentre animen les seves parelles, moltes d'elles continuen amb la seva tasca d'empresàries, en la distància, o amb els seus hàbits a l'hora de mantenir-se en forma. Mens sana in corpore sano. Exercicis i gimnàstica, com si estiguessin als gimnasos que tenen a casa. Enguany, com és lògic, fan l'activitat física a les sales dels hotels on s'allotgen. O això, o com han fet Agustina Gandolfo i Caro Calvagni, parelles de Lautaro Martínez i Nicolás Tagliafico. Un vídeo seu on se les veu a totes dues a la sorra d'una platja ha fet posar els ulls com a taronges els seus seguidors a xarxes. Perquè no se'ls hi ha acudit una altra cosa que posar-se a fer una taula d'exercicis allà mateix, encantades de la vida i radiants de felicitat de poder seguir amb l'entrenament sota el sol de Qatar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesica Cirio (@jesicacirio)

Un vídeo que ha rebut molts comentaris i que segur que ha fet que els aficionats argentins es preguntin per Antonela Roccuzzo, ella que també és una apassionada del fitness i de l'entrenament. Però pel que sembla, tot i que es porten bé, a Antonela no se l'està veient aquests dies de Mundial compartint estones amb d'altres parelles de companys de vestidor del seu marit. De fet, l'única imatge on se la veu amb una amiga, i no amb la seva família, va ser al costat d'una parella d'un jugador uruguaià i no argentí, la seva amiga íntima des de l'època del Barça, Sofía Balbi, dona de Luis Suárez.

antonela sofia
Antonela Roccuzzo i Sofía Balbi / IG

 Les wags argentines, mantenint-se en forma. Esperem que aquest dimarts, els que estiguin en plena forma siguin els jugadors de l'albiceleste i ajudin Leo Messi a jugar la final del Mundial.