Eloi Vila és un dels presentadors més frescos de TV3. Fresc en el bon sentit de la paraula. Es diu que un presentador és fresc quan fa els seus programes dinàmics, sense buits i atrapa l'espectador. Vila ho borda amb dos dels seus formats. Per molt que cap d'ells estigui ara en antena, 'Al Cotxe!' i 'Quanta guerra!' són sempre un èxit.

Eloi Vila i Quim Masferrer   IG
Eloi Vila i Quim Masferrer IG

Avui ha anat a un altre programa, però en aquest cas de ràdio. A 'El Suplement de Catalunya Ràdio', Vila ha estat entrevistat pel presentador Roger Escapa i s'ha obert en canal: ha parlat de tot i més. Un dels principals temes que ha tractat ha sigut el retorn dels seus programes, els quals encara no tenen data de tornada a la tele de Sigfrid Gras. "M'he trobat que al principi molta gent volia venir i ara em trobo que alguns em diuen que no. Potser no volen enfrontar-se a una conversa que els portarà a un univers molt personal", explicava l'Eloi en els micros de la ràdio pública de Catalunya.

Eloi Vila i la seva malaltia

El periodista de Santa Maria de Palautordera ha explicat que fa un any i mig que li van diagnosticar una malaltia com és la diabetis. La tenen altres rostres coneguts de l'star-system català, com l'ex concursant de 'Gran Hermano VIP' Ares Teixidó, que en més d'una ocasió ha parlat sobre com gestiona la seva malaltia. La diabetis és fotuda perquè t'has de punxar cada dia i perquè a la llarga és probable que causi problemes cardiovasculars. És per això que Eloi Vila ja ha paït què és això de la diabetis i li ha perdut la por a la mort. "Tinc la sensació que em moriré jove. Intento viure ara i aquí. La diabetis provoca problemes cardiovasculars… Penso que el cos no aguantarà tants anys", ha revelat a Escapa, que l'escoltava sorprès.

Fumador

Vila, tot i ser conscient que el binomi diabetis-cigarretes és un cocktail que pot resultar letal, segueix fumant. "Jo fumo i la infermera em va dir que ho hauria de deixar i li vaig dir, sí però un altre dia… Avui continuo fumant una mica", ha dit. No s'entén molt, la veritat. Cal recordar que cada any moren unes seixanta mil persones en tot l'Estat per culpa de les maleïdes cigarretes.

Albert Om i Eloi Vila TV3
Albert Om i Eloi Vila TV3

Com va saber que tenia diabetis?

Cada persona i cada cas és un món, com diuen. El cas de l'Eloi i la diabetis va arribar perquè ell es trobava molt prim. "Només bevia i pixava tot el dia", relata, afegint que va decidir anar al CAP i la infermera va veure que tenia "el sucre pels núvols". Esperem que no vagi a més. Ànims, Eloi: moltes ganes de tornar-te a veure!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eloi Vila Escarré (@eloi5)