Violeta Mangriñán és un dels rostres sortits de la factoria Mujeres y Hombres y Viceversa. Carn de reality vasilesc, tronista, convidada de Sálvame, la col·laboradora de Telecinco acaba de viure un dels moments més angoixants de la seva vida. I a les portes de casa seva.

violeta t5

Telecinco

violeta blanc i negre

@violeta_mangrinyan

"Hoy he tenido un día que prefería no haberme levantado de la cama". Així començava un missatge al seu Instagram. Després, paraules com "lunáticos, psicópatas, tengo miedo, impotencia, día de mierda". Què li va passar que la fes atemorir fins aquest punt? Mangriñán tornava a casa després de fer-se les ungles i d'una sessió amb el seu entrenador personal. Abans d'arribar, la truca el porter de l'immoble: hi ha uns homes a la porta de casa. En teoria, un home gran i un de jove. "Hasta que no llegue Fabio no subo porque tengo miedo”, diu ella. Fabio és la seva parella. El més creepy de tot és que els homes van estar tres hores esperant-la. Fins i tot, han pujat davant la porta de casa, donant voltes. Deien que li volien fer un reportatge. Però ni rastre de càmeres.

violeta ventana

@violeta_mangrinyan

Què ha fet ella mentre el pànic entrava dins seu? Donar voltes amb el cotxe per la urbanització sense gosar entrar: “No me fío de entrar a mi casa por si es un puñetero psicópata. No puedo entrar a mi casa porque tengo miedo de si es un puñetero loco, un puñetero psicópata. Que era un señor mayor con un niño, de película de terror”. La por ha anat a més quan a una treballadora de l'edifici, la socorrista de la piscina, li han dit que Mangriñán havia quedat amb ells. Però res d'això. Els visitants fins i tot li han deixat una nota amb un número de telèfon, "pero llamas y te lo coge un señor de Extremadura que no sabe nada de la película esta”

violeta text stories.

Una experiència molt desagradable que finalment no ha anat a més.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat