La que li faltava a Tele 5. Un dels concursants de Gran Hermano Revolution expulsat per motius "disciplinaris" aquest cap de setmana podria haver abusat sexualment d'una altra concursant. La productora ha jugat maliciosament amb els motius de l'expulsió i Jordi González va llegir en el debat de diumenge un comunicat on no s'explicaven les raons de la decisió. L'audiència es va enfilar al 14,8% amb tota l'expectació, però això transcendeix el món televisiu i pot tenir conseqüències penals.

gonzalez  @ghoficial

twitter GH

L'atestat de la Guàrdia Civil precisa que l'episodi investigat va passar a quarts de dues de la matinada. Un responsable del programa es va personar a la comissaria per informar que dins la casa de Guadalix hi podria haver succeït "una relació sexual no consentida entre un home i una dona, que són parella dins la casa". Es confirma que la jove anava "bastante beguda"  i que el presumpte agressor "es va tapar amb un edredó" i no queda clar què va passar-hi a sota. Un nou concepte per GH: l'edredoning penal

gh parella   Tele5

Tele5

El concursant, José María, després de la festa amb alcohol era dins el llit amb Carlota . Va rebre una ordre clara de la veu que els parla, a qui anomenen el Súper. Els exigia anar al confessionari, una sala per parlar amb els responsables i psicòlegs de l'espai. Ella estava èbria i ell s'hi va negar. "Aunque fueras mi madre" li va etzibar en to fatxenda el noi de Múrcia al responsable de Zeppelin, la productora de l'espai. Acaba de reaccionar amb un tuit sense solta ni volta.

El format podria rebre el seu tret de gràcia si es corrobora que hi ha hagut una violació (sexe no consentit) a la casa. De moment la cadena envia senyals preocupants. Asseguren que la noia, a qui els psicòlegs van recomenar sortir de la casa, podrà tornar-hi durant la gala de dijous si ho vol. I l'últim comunicat és massa tou per un presumpte delicte tan greu.

Si tot és una estratègia per augmentar una audiència perduda serà també la fi del format.