El nou programa La noche D de Dani Rovira a TVE va pujant d'audiència els dimarts i ja arriba a l'11% a Catalunya. Un programa d'humor sense pretensions amb diferents convidats, tots humoristes: Anabel Alonso, Berto Romero, David Broncano o una molt embarassada Ana Morgade que va protagonitzar el viral del programa: el dia que va actuar per la reina Letícia. L'obsessió per la imatge de la dona de Felip VI és prou coneguda i li va preguntar  a la còmica precisament per això: ¿Cuántos años me echas?. Glups. Què va respondre Morgade. Vídeo: 

ana morgade TVE

Ana Morgade TVE

Morgade va ser contractada en un monòlegs de ciència que presentava la reina Letícia. Va actuar per la reina i es van trobar: "Cuando terminé el bolo, resudada, cochina con el moño, viene un señor muy tocho y me dice 'Su majestad quiere hablar con usted'. Con la espalda sudada, qué vergüenza. Un lío eso del usted, vos, su... Me dijo 'Cuántos años me echas', y dije ostia como me equivoque de mucho me decapitan, como la reina de corazones: que la decapiten. Le eché muchos menos, tiré para abajo. 'Veintitrés'. Que la reina te diga eso como si estuvieras en un bar. No me he visto en otra".

leticia 2 efe

Letícia té 48 anys, EFE

Letícia té 48 anys. La Morgade en té 41 i està molt embarassada. Una és molt divertida i l'altra està molt operada.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat