A menys de 24 hores per declarar al judici contra alguns exdirigents del Partit Popular per una presumpta "Caixa B", el programa Las Cosas Claras, de TVE, ha volgut parlar amb ell. La periodista Lucía Valero ha intentat que l'expresident del govern espanyol aclarís com es troba i com enfronta el judici, però Rajoy l'ha esquivat a l'estil Ronaldinho:

 

Qui va ser el sisè president d'Espanya des de la reinstauració de la democràcia dribla la periodista, amb poc estil però deixant un vídeo molt graciós, digne de Rajoy, que ja ens té acostumats a situacions divertides, i que semblava que ja no ens en deixaria cap més. El presentador del programa, Jesús Cintora, no és capaç de dissimular el somriure després de veure aquest fragment de menys de trenta segons.

Jesús Cintora somrient

Jesús Cintora intentant dissimular el somriure, TVE

Sabem que Rajoy és molt fanàtic del Reial Madrid, ens ha regalat molts moments impagables, i ara ens n'adonem de les seves habilitats futbolístiques. No ens hauríem d'estranyar si en un futur guanyés la Pilota d'Or. De president del govern a estrella del futbol. A part de futbolista, com s'aprecia al vídeo, també és molt bo fugint: feia les rodes de premsa a través d'una pantalla i encara té tota la justícia despistada, investigant qui és M. Rajoy. També és un geni de l'escapisme.