Jorge Javier Vázquez, el català més influent de la TV a Espanya, ha escrit moltes vegades que té por de la nit, que es malfia de les persones que l'aborden a una discoteca estant de festa pels seus possibles foscos interessos. Ha patit episodis de xantatge amb companys de llit, fotos indiscretes fetes amb el mòbil en una situació privada. Després de patir l'ictus, Jorge Javier ha començat una segona vida, torna a sortir de festa nocturna relaxat i desprevingut en un local de Chueca, d'aquells on es fan xous de monòlegs d'humor de transvestits. Un mòbil l'ha caçat en una situació de festa: a un sofà acompanyat d'un trans després d'haver pres algunes copes:

El tuitaire que difon el vídeo parla de Jorge Javier amb el malnom de "mermelada", com s'hi referia el desaparegut programa de La Sexta Sé lo que hicísteis. El també presentador català Ángel Martín analitzava i criticava vídeos especialment agressius contra els famosos de Aquí hay tomate, el programa precursor de Sálvame. I Jorge Javier no entomava bé la crítica de La Sexta. Va a mantenir agres enfrontaments amb els presentadors, als quals va acusar de consumir cocaïna pagada pels seus caps. La Sexta va difondre un vídeo de la Desfilada de l'Orgull Gay amb Jorge Javier en estat etílic evident:

Fa pocs dies vèiem el presentador de Badalona complint un contracte de promoció d'una botiga de roba interior masculina a Chueca. Feia cara de felicitat i de salut. Entre rumors de recuperar la seva anterior parella sentimental, Paco, Jorge Javier no perd el temps i surt de nit.

jorge javier homes nus GTRES

GTRES

jorje javier twitter

@francis_uu

Jorge Javier és un home solter de 48 anys que ha deixat enrere un mal tràngol i té tota la llibertat per divertir-se. Els inquisidors veuran el vídeo amb el dit acusador contra una persona que hauria de cuidar-se després d'un accident cardiovascvular. La resta de la Humanitat el veu com el que és: un home surt de nit i es diverteix sense fer mal a ningú.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat