Qualsevol periodista que hagi cobert una vaga sap amb quin crit el rebran: "Premsa manipuladora". Aquest és un mantra que repeteixen els manifestants. Però en el cas de la vaga del 8-N de protesta pels presos polítics  les consignes s'han depurat. No tota la premsa tracta igual el procés i a la paleta de colors trobem el vermell de TV3, el gris de la Sexta i el groc de Griso i Ana Rosa. Les dues reines espanyoles del matí competeixen per veure quina és més anti-independentista. La connexió que va fer Tele 5 amb el reporter tarragoní Miquel Valls a la plaça de Sant Jaume va tenir el color habitual d'una vaga però Ana Rosa no s'ho va prendre bé:

L'obligació de tot manifestant és trobar una rima enginyosa pels crits de guerra. Ana Rosa rima amb mentirosa i el vaguista de les ulleres de sol ho va tenir clar. Valls s'atabala i Quintana treu suc: "Sí, hijo, sí. Que me llamen mentirosa no me ofende". La conductora del matinal afirma que els seus reporters a Barcelona treballen en condicions de poca llibertat. Una cosa bona de la connexió és que Ana Rosa acaba demanant "tolerancia y libertad". Serà per als 10 presos polítics que manté Espanya?

ana rosa  Tele 5

Tele 5

Ella aprofita que GH va de baixa per comentar el reality del procés. Les xarxes fa temps que tenen AR entre cella i cella. 

Abans El programa de AR era El programa del Anti Referèndum. Ara és El programa de ApoRellos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat