La història d'amor entre David Beckham i Victoria Beckham és una de les més conegudes i admirades al món de l'entreteniment i l'esport. Es van conèixer el 1997, quan David Beckham, ja famós per la seva carrera com a futbolista al Manchester United, va assistir a un partit de futbol en el qual es trobava la seva futura esposa, que era membre del reeixit grup pop Spice Girls. La seva primera trobada va ser al saló dels jugadors, on es van prendre una foto junts que es convertiria en icònica.

A partir d'aquell moment, van començar a sortir junts i la seva relació va capturar l'atenció dels mitjans de comunicació. Amb el temps, el seu amor es va aprofundir i el 1998 van anunciar el seu compromís. Es van casar el 4 de juliol de 1999 en una luxosa cerimònia en un castell irlandès, que va ser seguida de prop per milions de persones a tot el món. Des d'aleshores, han format una família unida i han enfrontat junts els desafiaments i les alegries de la vida.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

La relació entre David i Victoria Beckham és de les que més es tenen en compte per la seva durabilitat, compromís i el suport que es donen mútuament. Han superat moments difícils, com els rumors d'infidelitat i la pressió constant d'estar sota l'escrutini públic, però sempre han romàs units com a parella i com a família, encara que això no evita que tinguin els seus "frecs" de vegada en quan.

El director Fisher Stevens va ser testimoni d'un moment incòmode entre la parella

Recentment, es va revelar un episodi interessant relacionat amb Victoria Beckham i el docusèrie de David Beckham. La parella havia acordat que l'ex Spice Girl seria entrevistada com a part de la sèrie documental que exploraria la vida i carrera de l'exfutbolista. Tanmateix, durant l'entrevista, David Beckham va sorprendre el director en intervenir i demanar-li a la seva esposa que fos honesta sobre els seus supòsits orígens humils, els quals ella mateixa estava relatant.

Pel que sembla, Victoria Beckham estava compartint anècdotes sobre la seva infantesa i les seves experiències com una persona d'origen humil, però David Beckham la va interrompre per recordar-li que, encara que podrien haver tingut un començament modest, la seva família en realitat va tenir més recursos econòmics que la majoria de les persones en aquesta situació. Aquesta intervenció va sorprendre el director i va generar certa incomoditat en el set, però l'enregistrament va continuar segons el planejat, encara que va ser notable que el director estava molest pel succeït.

David i Victoria Beckham
David i Victoria Beckham

Aquest incident destaca la importància de l'honestedat i la transparència sense importar què. L'ex Spice Girl va quedar com a "mentidera" pel seu espòs i aquesta última va fer que el director es posés una mica incòmode, ja que no sabia si el que li estava explicant era mentida o veritat. Tanmateix, també el va molestar la presència de l'exfutbolista, ja que aquest no havia de ser present durant aquell enregistrament.

David Beckham va desmentir la seva esposa de forma sincera: sap qui és realment

La relació entre David i Victoria Beckham és una història d'amor duradora i admirada a tot el món, encara que es nota que l'ex Spice Girl intenta donar una imatge que no és en ocasions, una cosa que sap el seu espòs i que ha intentat corregir. Això pot semblar dolent, però deixa en clar la convicció i creença de David Beckham que no s'ha d'oblidar d'on venim.