Després d’uns mesos apartat de la televisió, Víctor Sandoval ha tornat a escena. El mediàtic i -sempre intens- presentador ha ofert una entrevista exclusiva a Lecturas comentant el drama personal que està travessant.

Una duríssima entrevista que ha deixat tothom bocabadat, perquè per molt que sigui conegut el seu afany per l’exageració, ara sembla més enfonsat que mai. La cita evidencia clarament el to: “Cada nit demano a Déu que se m’emporti”. Es declara arruïnat, malalt, desequilibrat i sense esperança. Sandoval es troba en una situació límit i no pot més.

 “Al final em vaig decidir. Avui a Lecturas explico què m’està passant. M’ha costat moltíssim poder fer-ho, només us demano comprensió i respecte a la meva actitud. Encara que no la compartiu, que per una altra banda, és lògic”.

El madrileny arrelat a Sitges ha comentat que els problemes econòmics s’han convertit en tot un malson. Hisenda va embargar-li fins a l’últim euro el passat novembre, devent encara 36.000 €, i ara estaria “en la més absoluta ruïna”. En cas de no tenir, no tindria ni per pagar un viatge d’AVE: “Vaig passar les festes nadalenques i el meu aniversari sol amb el meu gos a la platja. Com pagava el viatge a Madrid? El dia 1 de novembre van embargar-me el compte, era pont i no podia acudir a ningú. Ningú em podia deixar diners ni per menjar”. “Tenia 18.000 € al compte. Jo estava tranquil, però d’un moment a un altre em vaig quedar sense res. Vaig anar a fer la compra l’endemà i no tenia res, ni aigua. Vaig haver de descongelar els gels per poder beure. Em vaig alimentar d’això", afegeix dramàticament.

Ara mateix confessa que segueix vivint a l’hotel apartament de Sitges, però perquè hauria pagat el lloguer de tres anys per avançat amb els diners que va guanyar a Supervivientes. Tot i així, no tindria els diners suficients per poder viure: "No treballo des de fa tres mesos. Vaig del sofà al llit mirant com puc dinar aquell dia". La situació sembla límit, el que xoca tenint en compte la llarga trajectòria televisiva que té a les seves esquenes. Col·laborador de mil programes del cor, participant de realities... Però segueix acusant el seu exmarit, Nacho Polo, de ser el causant de tot plegat.

 Des que es divorciessin, el discurs victimista de Sandoval ha estat una constant als platós de televisió. Polo viuria actualment a Miami amb la seva nova parella, amb una vida de luxe. Davant d’això, li envia una ganivetada rere una altra: “Avui és el nostre aniversari de boda i seguim sense repartir el patrimoni, que el tens tu tot! Torna-me’l! No dic el que penso perquè un jutge ho prohibeix. Però em sembla insultant a la justícia i a la meva família que apareguis un dia a la premsa fent gala d’una fortuna que “potser” no vas fer tu... només per seguir destrossant-me”, deia fa un parell de setmanes.

Però aquest no seria l’únic problema que té preocupat Sandoval. De fet, ha confessat que està malalt: “Tinc dos tumors a les tiroides. Les mans se’m congelen, tremolo...”. I tot s’agreuja encara més en sentir-se d’allò més sol, tenint com a únic suport Belén Esteban. El seu trauma el tindria una mica desequilibrat, sentint pànic fins i tot en sortir al carrer. I és que assegura que tindria un assetjador que l’insulta i el pega. Millorarà la seva situació?