Masterchef Celebrity només porta dos programes de la nova edició i ja ha deixat clara una cosa: aquesta temporada tenen entre fogons algú que no està molt fina. Verónica Forqué només ha necessitat dos capítols i sobretot, una capitania en la prova d'exteriors, per deixar clar als espectadors que qui va ser una actriu espanyola de renom, ara ha esdevingut en algú a qui no li rega bé la sang al cap.

A Catalunya ja ens vam adonar d'això molt abans que es pengés el davantal. Només ens va caldre veure-la i sentir dir bajanades al Deluxe sobre l'independentisme, esperonada per un altre demòcrata tolerant com Kiko Matamoros: Kiko Matamoros, "Tan obsoleta es la monarquía como los independentismos que quieren irse de España. Todos se reclaman repúblicas". Verónica Forqué: "Eso es una mierda, nacionalismo reaccionario. No hay nacionalismo progresista, todos son reaccionarios. Todo para mí. Habla catalán si te da la gana pero habla también un buen español. Conozco catalanes muy jóvenes que no saben hablar español. ¿No os ha pasao?".

forque deluxe

Verónica Forqué, esperpèntica al 'Deluxe' / Telecinco

Allà ja li vam veure el llautó a la intèrpret de ¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?, Sin vergüenza, Bajarse al moro o La vida alegre. Forqué, per cert, que entre la seva filmografia hi ha una pel·lícula de Juan Luis Iborra de l'any 2008, que es deia Enloquecidas. I absolutament embogida, fora de sí i perdent els papers és com l'han vist aquest dilluns els espectadors del talent culinari de TVE.

Cridant, faltant el respecte als seus companys, repetint frases com si estigués tocada de l'ala ("¡Más papel!, ¡más papel!, ¡más papel!") i demostrant un comportament tavernari i grotesc, que va deixar els espectadors amb els ulls com a taronges.

forque masterchef

Verónica Forqué, "¡Más papeeeeel!", perdent els papers a 'Masterchef' / TVE

Els concursants i el públic, al·lucinaven. Alguns, indignats, d'altres, preocupats. Fins i tot, alguns asseguraven que l'actriu havia estat víctima d'un exorcisme, mentre molts li recriminaven el paper injustificable que estaven veient: "¿Se tienen que enfrentar a una abusona?".

Una abusona que va dir coses com "Sois muy rebeldes, qué poco os han mandado. Haces lo que yo te diga y te callas. No me digas nada, cállate, soy la capitana. No me vuelas a decir cuidado, sé lo que hago. Como vuelvas a decirme que tenga cuidado, me suicido". Per no parlar dels crits afònics, fora de sí, de "¡Venga, vengaaaaaa!", "Más pepel! Más papel!". Vaja, que ni Groucho Marx demanant ¡Más madera! a Los hermanos Marx en el oeste:

Els seus companys d'equip, Samantha Hudson, Eduardo Navarrete, Vanessa Romero o Miki Nadal, dels nervis. Encara es van mossegar prou la llengua. No així el públic:

 Más papeeeeel!... Per paperot, el que està fent Verónica Forqué. Vergonya aliena.