A Catalunya les parelles de famosos televisius no són habituals. D'Alfons Arús i Angie cap avall costa trobar dos cònjuges que siguin guapos, famosos i periodistes de TV. És el cas de Vero Sanz. La nova estrella de La Sexta, copresentadora de La Sexta Noche, ha mostrat orgullosa aquest dilluns el debut del seu marit en antena. A Al rojo vivo apareixia la seva parella de fa anys: Òscar Rodríguez i ha fet la foto a la TV penjant-la a instagram:

insta vero

@veronicasanztv

vero sanz la 6

oscar de vero la 6

La Sexta

El periodista català Òscar Rodríguez forma part de les cares conegudes de la història de TV3. Va començar com "el becari" de La columna, el recordat programa de Júlia Otero a la sobretaula de TV3. Després el vam veure a diferents programes de la productora d'Otero com Las cerezas o No em ratllis. Ara és el director del programa Estación La Setxa, l'espai de meteorologia de la cadena de Ferreras. Per això l'ha entrevistat, no com a meteoròleg, que no ho és, sinó com l'expert de la cadena en clima. A Vero Sanz li queia la bava. Són una parella poc coneguda de les revistes del cor, consolidada i professional.

vero sanz oscar rodriguez instagram

Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un clásico de las vacaciones #LosSmithM4 #Lannisters

A post shared by Veronica Sanz (@veronicasanztv) on

La parella de rossos d'ulls clars ja van coincidir en antena en una altra cadena: Cuatro. Vero Sanz conduïa Las Mañanas de Cuatro i Òscar Ropdríguez era reporter. Ara junts a la TV de Planeta, La Sexta. Dos catalans units per les ones. Tenen una filla de cinc anys que serà la súper-reportera total de TV.