Ara és una exitosa actriu, cara visible d’una de les sèries més seguides, i la vida personal li somriu, però no sempre ha estat així.

Vanesa Romero, que fa de Raquel Villanueva a La que se avecina, s’ha sincerat aquest dimecres amb Bertín Osborne, fins a confessar els difícils moments que va patir en la seva infància i adolescència. No per qüestions familiars o econòmiques, sinó a causa de bullying escolar.

 

A post shared by Vanesa Romero (@vanesa_romero) on

“Les companyes em van fer la vida impossible”, relata Romero, fins al punt que “un cop em van arribar a llençar escales avall”. Tot plegat va dur-la a canviar de centre educatiu a la seva ciutat natal, Alacant, però desafortunadament sense que res no millorés. “Vaig canviar de col·legi, però va ser pitjor. També vaig patir assetjament a l’altre centre”, declara Romero.

L’actriu no ha entès mai per què “no encaixava” amb la gent de la seva edat, fet que va dur-la a refugiar-se en els seus pares. “La meva vida era estudiar i entrenar”, afegeix, i és que, seguint l’exemple del seu progenitor -jugador i entrenador de l’Alacant- ella va ser atleta de competició durant la joventut.

 

A post shared by Vanesa Romero (@vanesa_romero) on

Després del llarg tràngol, Romero és avui feliç, tot i haver-se separat fa relativament poc, i ara explica que li agradaria ser mare.