Tot es mou adora Jordi Cañas. El tertulià de Ciutadans va a TV3 els dilluns a exposar l'argumentari taronja i el programa de Melero li dona la millor cadira, la que està just al davant de l'arbre de Nadal. El contrast de la imatge nadalenca i la fúria de Cañas resulta televisiva. Passada la treva de La Marató, els de Ciutadans tornen a TV3 no a agafar telèfons de donatius sinó a enfrontar-se als indepes. Una pràctica sana per a tots però alguns espectadors típics de TV3 no el volen a la seva i només el tuit del programa anunciant els tertulians ja s'omple d'improperis contra Cañas. Una mostra:

jordi cañas tv3

TV3

La novetat d'aquest dilluns és que Cañas estava impregnat de l'esperit nadalenc i s'ha dedicat no només a entrar al twitter del programa que el paga sinó a contestar un per un els espectadors que el posen verd. Cañas tenia ganes i temps lliure:

Així ha repartit els regalets com un Pare Noël de barba negra. O com El Grinch. Cañas se'n fot de la vaga de fam, dels tuitaires, del mort i de qui el vetlla. El programa confia en la tensió de Jordi  Cañas per lluitar contra els crits de Sálvame. La mala notícia és que ni amb Cañas va poder: Tot es mou 14,4% i Sálvame 16%. Tot es mou tanca per vacances aquesta setmana. Cañas tornarà el 2019.