El programa més antic de TV3 és el 30 minuts però entre els que fan les productores associades, externes a TV3, el més veterà és APM, l'Alguna pregunta més que fa 20 anys que TV3 li compra a la productora d'Antoni Bassas. Un tertulià que apareix a tots els programes de la casa, des de Planta baixa a Els matins o Tot es mou, passant pels dos que produeix, APM i APM extra i ara TV3 li paga un altre programa afegit de nova contractació, l'infantil Git Gud de videojocs pel Canal Súper 3, ara SX3. Molts diners per Bassas sense causar tants escarafalls com en el seu moment patia Pilar Rahola. Coses del país. Així és més incomprensible que TV3 hagi decidit tornar a maltractar l'APM per celebrar els seus 20 anys. L'estrenen d'amagat, en un horari i dia totalment inapropiats, diumenges a les 13:50 del migdia

SEPARADOR 1
Apm, TV3

TV3 dirà que és un horari estel·lar, l'access al TN cap de setmana migdia que lidera d'audiència amb Ramon Pellicer. I l'APM liderarà contra Socialité, probablement, però es quedarà molt i molt lluny dels 400 mil espectadors que tenia a la nit i es quedarà al voltant dels cent i pico mil. Un desastre per un programa que costa 1,2 milions d'euros. És car? Per comparar, per les 7 hores diàries d'El matí de Catalunya Ràdio la CCMA paga 1,9 milions d'euros a Ricard Ustrell. És evident que l'APM de migdia surt car, dura 33 minuts. Castigat a un horari infernal i no es pot reemetre per la web de TV3 perquè conté programes d'altres cadenes. Per postres, a TV3 amaguen el retorn d'un mite de TV3, l'Homo APM, el grandiós Manel Piñero. El millor reporter que han tingut amb David Verdaguer. La resta, fluixos.

Manel Piñero. web personal
Manel Piñero. web personal

Aquest diumenge, 10 de setembre, d'amagat, comença una nova temporada amb una renovació de cap a peus de la imatge, el logotip, la careta, la sintonia. Sembla que el retorn del mític "Homo APM". Manel Piñero serà només per un dia per reviure la seva secció emblemàtica. Hi haurà nova secció "La Televisió és Història" on s'entrevistarà a personatges històrics de la televisió.  "Apocalypse Arnau", on el còmic Arnau Garcia visitarà places de pobles de Catalunya i, amb un megàfon, animarà la gent a criticar i queixar-se del que vulguin. En aquesta primera secció visitarà l'Hospitalet de Llobregat. Nerea Sanfe continuarà demostrant el potencial de Catalunya amb la secció "Catalunya on falla!". Viurà la jornada castellera de Sant Fèlix.   

APA 01 HOSPITALET 06
Arnau Garcia, TV3
COF 41 CASTELLERS VILAFRANCA ST FELIX 01
Nerea Sanfe, TV3

 El programa ja va viure un desterrament després de perdre el seu director, Guillem Sans que va fugir a Minoria absoluta. O tenen el prime time molt farcit i no els hi cap o volen que aquest 20è any sigui l'últim.