Rafael Hernando acostuma a fer el ridícul cada vegada que parla. I ara també hem comprovat que fa el mateix cada vegada que escriu. El senador del PP és un dels elements més tèrbols de la bancada popular i ara hem constatat que també és dels més illetrats.

Rafael Hernando PP Sergi Alcazar 01

Sergi Alcàzar

L'humorista Queque ha ensorrat el polític després que aquest hagi perpetrat un tuit infame sobre els 22 escons aconseguits per EH Bildu en les eleccions basques. Hernando ha fet servir paraules que fan tuf de naftalina, com vascongadas. Però el que no ha fet servir és el diccionari

Yo creo que lo hace adrede, el cabrón. Millor no es podia definir la vergonya de llegir com escriu hallan en lloc d'hayan. Però creuen que ha acabat aquí la cosa? Que va. Hernando sempre se supera. Quan Arturo Pérez Reverte fa mofa sobre l'errada, el pepero respon. I torna a pixar fora de test. No posa l'accent a  i escriu malament la frase en llatí. Un esperpent. Vergonya aliena modo on

Hernando amb un mòbil a la mà és més perillós que un mico amb pistoles. Galeta a la llengua espanyola i al llatí. Ridícul espantós. Segur que molts han pensat, en llegir-lo, no me hallo en mí. És clar que Hernando ho escriuria així, no me hayo en mí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat