Piqué i Shakira compleixen avui 36 i 46 anys respectivament. Ho celebraran amb festa, cada un a la seva manera, però el cert és que segurament no es felicitaran entre ells. Gery es passarà el dia amb Chía, i Shak a Esplugues, al costat de Tonino i els seus més íntims. No sabem què faran Sasha i Milan, que segur que voldran visitar el seu papi i la seva mami. Són espaterrants. Però a tot això, la colombiana i el català hauran de sobreviure a una altra bomba, que ara la deixa caure el programa de Miquel Valls 'Cuatro Al Día'. 'El Gordo' va sortir ahir a la tarda. Sí, la notícia era molt forta: una nova exclusiva que afegeix més llenya al foc al serial Shakira-Piqué.

"Shakira va contractar un detectiu privat que ho va destapar tot quan ella estava als EUA de viatge", narrava Valls. I és que la de Barranquilla va començar a sospitar del seu xicot arran d'un pot de melmelada a la nevera que no en consumia cap dels dos. Això ho va canviar tot: què punyetes feia allà un aliment que ningú no prenia? Quin sentit tenia? Unes declaracions que va donar ella mateixa en una entrevista en un canal de televisió americà quan va sortir a la llum el seu 'Te Felicito'. "Anava la nevera a trobar la veritat", va confessar Shak.

Miquel Valls QUATRE AL DIA
Miquel Valls CUATRO AL DIA

El de la melmelada, sumat a altres tenebrosos episodis, van fer que Shakira prengués una decisió sense pensar-s'ho dues vegades. Durant el seu viatge a Amèrica de 17 dies on va participar com a jurat en un talent show, Piqué hauria aprofitat per continuar veient-se amb Clara Chía, la seva llavors suposada amant. Allà és quan hauria entrat en joc l'espia contractat per la llavors encara nora de Montserrat Bernabéu. El viatge de Shak als EUA era una trampa en tota regla i Piquetón va caure-hi de quatre potes, com la trampeta del ratolí.

Gerard Piqué i Clara Chía @3gerardpique
Gerard Piqué i Clara Chía @3gerardpique

Teràpia de parella

A la tornada del seu periple per les Amèriques, i amb la info acabada de treure del forn del seu paparazzi de confiança, Shakira li va proposar a Piqué d'anar a teràpia de parella amb tal de reconduir la situació. Va ser llavors quan el futbolista del Barça va prendre la decisió de pirar-se-les al seu pis de solter al carrer Muntaner. Avorrit de pegar-se tantes festes i de la solitud en les estones lliures del seu pis, Piqué li suplicaria la sud-americana de tornar amb ella al pis familiar. Ella accediria, però el juny del 2022 la situació es tornaria insostenible. Allà esclataria tot pels aires: ruptura colossal, activació del serial i escarni de Piqué a Shak passejant Clara Chía per La Cerdanya al cap de poques setmanes. Després, la 'Waka-waka' prendria la seva particular revenja també: 'Te Felicito', 'Monotonía' i la sessió número 53 amb Bizarrap. Un triumvirat de cançons, un tríptic de hits que pretenia laminar al seu exnòvio. Ell li pagava el seu despit amb infidelitats i ella amb cançons bomba. I el serial segueix i segueix...

Piqué i Shakira EFE
Piqué i Shakira EFE