Tu cara me suena ha tornat estrenant sisena temporada, amb plató nou i una imitació rere una altra. El format està més que consolidat, i l’audiència sembla que segueix enganxada a la televisió els divendres al vespre. Amb un 19,1% de share a Catalunya i un 20,6% a Espanya, el programa de Manuel Fuentes va tornar a captivar, congregant més de dos milions i mig de teleespectadors.

Només en dues ocasions havien aconseguit una xifra superior en la seva estrena, competint ara amb un nou programa de La Voz. Jesús Vázquez i les audicions a cegues van quedar-se amb un 18,2%, cedint dos punts als seus rivals.

Tu cara me suena primera gala  Antena 3

L’equip d’En Blau vam colar-nos a la primera gala de Tu cara me suena, però amb l’estrena ja s’han pogut veure com han estat les primeres imitacions. Els cinc guanyadors de les anteriors edicions van obrir el foc, passant a les actuacions dels nous concursants.

L’actriu Pepa Aniorte va fer una excepcional imitació de Paulina Rubio que la va convertir en la primera guanyadora d’aquesta edició. Miquel Fernández o Fran Dieli han ocupat el segon i tercer lloc respectivament, fent gala d’una caracterització molt ben aconseguida. I pel que fa al jurat, Àngel Llàcer i Chenoa van protagonitzar alguns dels moments més divertits, com quan el català va aparèixer disfressat del DJ David Guetta.  

La xarxa ha aplaudit la tornada del programa, omplint Twitter de centenars de comentaris felicitant el bon nivell de l’estrena. 

Com anirà la setmana vinent? Tornarà a guanyar Tu cara me suena o ha estat tot fruit de la novetat de l’estrena?