Dimarts 19 de setembre. Al polígon de Sant Just Desvern on es grava Tu cara me suena set-centes persones fan cua. Estan tan nervioses com els concursants. Faran de públic del programa estrella de la televisió. Sis anys són molts, però veient les cares ningú no tem un desgast del format. És sòlid i l'audiència vol emocions. El plató és nou. Fer fotografies està prohibit per no obrir el regal abans d'hora. Cal esperar a la festa per desembolicar-lo. L'actriu Lucía Jiménez, encara de ressaca pels 20 anys de Al salir de clase, publica al seu twitter una foto del nou plató en construcció. Deu graons en forma de semicercle que el dia de l'estrena s'il.luminaran amb força. Tot és molt més lluminós, acolorit i maco. El logo i la sintonia ja posen la pell de gallina. Quan de gastu, diu una senyora. Jiménez serà la primera concursant a cantar. Per boca-molla i haver xivat el decorat.

tcms concursants  @Vertele

Abans però la gran sorpresa. Els cinc guanyadors de les anteriors edicions obren el foc en un número que dispararà els audímetres el proper divendres 29 de setembre. La data no és oficial però a Manel Fuentes se li escapa que emetran els divendres. Telecinco ja hi contraprograma La voz una setmana abans. GH contra Masterchef. Reality contra reality. Ara talent contra talent. S'acosta una nova col.lisió de galàxies. En Blau es compromet a no desvelar les sorpreses del primer dia. Ja s'ha publicat que dels 5 guanyadors només Edurne va fallar i va ser substituïda pel "chico para todo" Santiago Segura. Sense desvelar qui farà què: escoltarem cinc numeros simultàniament que per separat podrien ser guanyadors de qualsevol gala. Madonna, Sinatra, Carrá, Joplin i Jackson. Tinet Rubira somriu. L'invent funciona.

TCMS fran dieli   @MiryamBenedited

Cal repetir-lo, tant se val. Tothom vol tornar a mirar-lo. Són els quatre millors imitadors de TCMS més Santiago Segura. En Blau parla amb l'actor madrileny mentre ell repassa la seva cançó. Diu que prefereix els programes en directe, però avui estrenen massa coses com per llençar-se al buit. Els concursants són nou i nous. Seran comparats amb els d'altres edicions, però cada fill de Gestmusic té alguna cosa. Un surt més trempat, l'altre més dolç, però tots creixen que fa goig veure'ls. La productora catalana farà per primer cop dos circs enormes: TCMS i OT. Aquí no hi ha referèndum: Catalunya produeix el millor entreteniment de les cadenes espanyoles.

tcms david amor  @MiryamBenedited

Hi ha números per a tots els gustos. Literalment. D'Encarnita Polo a Robbie Williams. Àngel Llàcer mai no falla i surt amb perruca rossa, Lolita se sap l'estrella i és rebuda com a tal, Chenoa estrena el càrrec de presidenta del jurat i neix una nova bèstia televisiva. Amb els concursants tindrem moltes sorpreses. La Terremoto de Alcorcón es menjarà el que vulgui. Per primer cop no n'hi ha cap de favoritíssim. Santiago Segura diu que estarà entre Miquel Fernández i Diana Navarro. Sorpresa, per fí un català podria guanyar TCMS. El guanyador/a de la primera gala és una sorpresa per a tots. Guardem el misteri. Queda poc.

tcms 6 concursants   @Telelocura

Els 700 de públic passem més estona drets que asseguts. Animem, bramem, fem twerking, ens fan donar el cul a càmera. Acabem exhausts però contents. Devorem els números musicals a la mateixa velocitat que l'entrepà de pernil que ens facilita Gestmusic. Són set hores des que t'asseus a la teva cadira fins que pots marxar a casa. A la 1 de la matinada ningú no badalla. Molts tornaran per la segona gala. I frisen per veure com queda tot aquest xou per la tele. ¿Qué día se emite esto? Divendres senyora. Tots asseguts davant la tele.