El darrer no ha estat un nadal feliç entre les Campos. Sobretot per a Carmen Borrego, que fa tres mesos que no veu el seu fill, la dona del qual està esperant actualment el primer net de la col·laboradora de Telecinco. Encara que el moment més dur està sent per a María Teresa Campos.

L'octogenària periodista porta temps en un moment baix. Ja l'estiu passat, tal com va revelar Terelu Campos, no va estar a gust a Màlaga. En el passat, les seves vacances a la costa andalusa eren molt felices. Ara, tanmateix, les coses han canviat. Ja no s'ho passa tan bé com abans. I el 2022 va decidir interrompre la seva estança a Màlaga abans de temps. Tampoc no es troba físicament com antany.

María Teresa Campos vol veure's prima

Mentrestant, María Teresa continua esperant una última oportunitat en televisió. En més d'una ocasió ha reconegut que volia acomiadar-se en gran dels telespectadors, assegurant, al contrari del que opina la majoria, que està en plenes facultats per presentar un programa. Als seus 82 anys ha afirmat estar en forma per conduir un espai a la petita pantalla. Però l'oportunitat no arriba. I difícilment arribarà.

María Teresa Campos
María Teresa Campos

Però aquests no són els únics problemes per a la Campos. Segons han revelat les Mamarazzis Lorena Vázquez i Laura Fa en el seu podcast setmanal sobre les notícies del cor, María Teresa té un problema de salut. Tal com afirmen les periodistes, l'expresentadora de Telecinco i Televisió Espanyola, entre d'altres, considera que té alguns quilos de més i vol veure's prima. Per això fa setmanes que menja poc. Un cas que els metges consideren en la majoria de casos com un trastorn psicològic que està posant en perill la vida de María Teresa Campos. I això ha derivat en episodis d'anèmia que fins i tot l'han portat a ser ingressada a l'hospital.

Actualment ja està a casa descansant, on està atesa a tota hora per les seves filles i la seva família. Però ja s'han emportat més d'un ensurt amb l'assumpte. És innegable que hi ha seriosa preocupació en la seva família i en el seu entorn.