Haver estat una de les top models més prestigioses del món hauria de ser prou motiu perquè qualsevol cosa, consell, recomanació o tip que ens doni la meravellosa Judit Mascó, féssim bé d'aplicar-lo i seguir-lo a pies juntillas. 

Si algú com ella ens diu el que sigui sobre bellesa, sobre tenir el millor cos possible, sobre regalar-nos qualsevol pràctica que ens farà viure més feliços i en pau amb el nostre cos, paga la pena dedicar-hi un moment a escoltar-la i a posar-ho també en pràctica.

Judit Mascó, una de les dones més maques, per dins i per fora, acaba de provar en la seva pròpia pell un tractament de bellesa, si més no, curiós, que ha deixat els seus fans amb els ulls com a taronges en veure què s'ha fet.

judit masco 2

Judit Mascó / @juditmasco

La model catalana apareix en la seva darrera publicació en una llitera, tapada amb una manta, amb una tovallola al cap i amb els ulls protegits per una mena d'ulleres d'aquelles de piscina, o més aviat, de les que et donen quan vas a fer una sessió de raigs UVA.

judit masco tractament

Judit Mascó / @juditmasco

Mascó, en una cambra a les fosques, disposada a aplicar-se "el tratamiento que deja la piel divina!". I en què es basa aquest tractament? En una combinació de "Peeling+Vitaminas+Leds", uns llums de color vermell que es veuen en el següent vídeo, que va estimulant les vitamines aplicades. I just després, les llums passen a ser de color verd, a mode de calmant, més una mascareta final. Tal i com pregona ella mateixa, "No es agresivo y el resultado es genial!". Un tractament d'Oxigen Centre de Bellesa que si més no, sorprèn molt, perquè sembla que estiguem davant d'una pel·li de ciència ficció.

Però no és la Teniente Ripley d'Alien, no és la Sigourney Weaver abans de posar-se en una càpsula de dormir. És Judit Mascó amb un tractament que deixa amb la boca oberta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

Immediatament després de veure-ho, col·legues i companyes de professió, com la Martina Klein, li han assegurat que no serà l'única en provar-ho: "Oye! Pues iré a que me cuenten! Eso hay que probarlo!". "Pruébalo!!! Pero no todo es disco roja eh!", li ha respost Mascó.

No ha estat l'única que ha al·lucinat en veure-la d'aquesta manera. La xarxa també s'hi ha pronunciat: "No sé a tu, però a primera vista m’he acollonit!!, dic 'ostia, què li faran a aquesta dona?'", "Eso tiene que dar gustito", "¿Más guapa te vas a poner?", "Chimo Bayo", "Com et cuides, punyetera!".

judit masco pastis aniversari

Judit Mascó / @juditmasco

Fa pocs dies, el passat 12 d'octubre, la Judit va fer anys, va bufar 52 espelmes, més esplèndida que mai. Ella mateixa, davant d'aquest pastís, reconeixia que "Una mica tard, però abans de q acabi el dia volia compartir amb vosaltres un any més de vida, mentres bufo els meus 52 i demano un desig. Superant, amb visió positiva, actitud, voluntat i projecte de vida coherent. Q no es poc"... I si pot ser, a gust amb ella mateixa, amb llums vermelles i verdes, millor que millor, segur que deu pensar... Caldrà provar-ho.

---

Fa uns dies, la seva filla Paula durant el matí del dilluns 12 d'octubre va obrir el bagul dels records i va recuperar una foto del passat, en la que apareix tota sola amb la seva mare. Va ser el seu regal a xarxes dedicat a la seva mare. 

felicitacion paula hija judit masco

Una bonica estampa que ha fet les delícies de molts en la qual les dues, aprofitant les seves vacances d'estiu, gaudeixen d'un bany al mar, felices i relaxades, mentre apareixen amb la boca oberta en senyal de diversió. Una fotografia en tons sípia en la qual Mascó abraça la seva filla. "Feliç aniversari a la millor mami del món", escriu la jove amb lletres blanques a sobre de la foto.