Tot va començar aquesta setmana amb el contundent al·legat de la presentadora d'El intermedio, Sandra Sabatés, en contra de la gestació subrogada, arran dels fets ocorreguts a Ucraïna, on una trentena de famílies espanyoles es troben bloquejades sense poder obtenir el passaport espanyol pels nadons nascuts allà mitjançant aquesta pràctica.

sandra sabates

La Sexta

"La gestación subrogada ya está regulada en España. Está prohibida. El negocio de los vientres de alquiler deshumaniza y cosifica a la mujer convirtiéndolo en un mero producto de mercado”, deia Sabatés."Ese deseo no es un derecho. Ese deseo no se puede convertir en un derecho mediante pago. Y ese deseo no puede pisotear los derechos fundamentales de las mujeres más vulnerables y de los propios niños, que se convierten en materia de comercio", continuava exposant la periodista catalana. Kike Jiménez, "Torito", va recórrer a aquest mètode per ampliar la seva família.

torito i familia

@torito.quique

Fa un any, el mateix col·laborador de Telecinco publicava algunes imatges al seu Instagram deixant veure com de feliç estava amb el seu marit i el seu fill Nathan, que va arribar als seus braços fruit de la gestació subrogada amb una mare biològica dels Estats Units.

El text que acompanya la imatge ja deixava a les clares que no pensa combregar amb els que critiquin el tipus de família que ha triat tenir, “Estic orgullós del meu model de família homo-parental, un marit que m’estima des de fa més de 10 anys i el nostre fill que ja té 7 mesos. La vida és molt curta per no degustar-la, l’amor no fa mal, l’odi sí”. I odi és el que ha rebut, darrerament, a través de Twitter, i arran que s'ha tornat a posar damunt la taula el debat i d'un tuit seu preguntant als usuaris si estaven a favor o en contra de la gestació subrogada. Un Torito que ja avisava de la indignació que té pels missatges rebuts amb un primer tuit:

Missatge que ha estat seguit per un altre molt més crític i amenaçador. Els comentaris pejoratius sobre ell, i especialment, sobre la seva família, han fet vessar la gota del got de la paciència del menorquí, que ha avisat amb que no pensa tolerar cap més insult i que denunciarà tot aquell que ho faci. Una amenaça, però, que no ha fet minvar les crítiques per part dels usuaris:

Un tema que aixeca polseguera i provoca ires. Però Torito no està disposat a empassar-se les de la xarxa així com si res. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat