Adara és la guanyadora de GH VIP i ha comès la imprudència d'altres famoses de Telecinco, gastar-s'ho en cirurgia plàstica. A la cadena de Vasile no queda ningú sense punxar-se bòtox i silicona. Adara, una guapa exhostessa de 27 anys, s'ha recautxutat massa: boca i pits inflats com globus. Ara carrega contra la clínica i diu que "Me arrepiento". Com li han quedat els pits i la boca? Vídeo lamentant-se:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mtmad (@mtmad.es) on


Adara es confessa, previ pagament, a la cadena de Telecinco Mtmad: "Los retoques que me he hecho. Me lo dejaron fatal, me arrepentí muchísimo. Tanto pincharse tanto meterse. Se te deforma. Lo barato sale caro, os lo digo por experiencia. En el pecho izquierdo tengo muy poquita sensibilidad y la cicatriz me la dejaron fatal, como una auténtica carnicería. Quiero arreglármelo, porque tener algo mal te da inseguridad". Així li queden els pits:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADARA MOLINERO (@adara_molinero) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADARA MOLINERO (@adara_molinero) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADARA MOLINERO (@adara_molinero) on

adara sofia suescun GTRES

GTRES

La foto de Sofía Suescun i Adara escotades, encarades i recauxutades representa Telecinco: dues dones guanyadores d'un concurs de convivència, empoderades per l'audiència que les vota com les millors i que malgasten el seu rèdit sotmetent-se a salvatges cirurgies plàstiques per seguir rodant a la cadena de muntatge de Telecinco. Millor saltar en marxa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat