Torna el fill pròdig. Des que Soler va deixar de presentar Polònia, els espectadors trobaven a faltar la seva mordacitat. I a partir de dimecres 13 de setembre arriba per revolucionar TV3.  En paraules del propi presentador, pretenen posar "una catifa vermella" al TN vespre. El director de la cadena, Vicent Sanchis, sap que la joia de la corona són els Telenotícies i per evitar fuites d'audiència sap que el access, el programa que va abans i que deixa els audímetres més o menys amunt, és essencial. Per això va fulminar Tot o res, el concurs fallit d'Ares Teixidó. 8TV ja tremola sabent que el seu renovat 8 al dia se les haurà amb una de les principals figures del país: Toni Soler.

DEF SIN DIRECTOR

El presentador figuerenc s'allunyarà del format del gag teatralitzat del Polònia i s'enfrontarà als principals temes del dia amb el punt de vista dels guionistes de Minoria Absoluta. Hi haurà experts i entrevistes als protagonistes del dia, però a un ritme trepidant. De totes les apostes presentades, aquesta ha estat la més celebrada pels presents a la roda de premsa. Fins i tot la promoció era hilarant. Davant les crítiques, que ja deuen estar escrites, sobre que el programa serà pro-independentista, li  han donat la volta i hi apareixen cartells del "No".   

Toni Soler tindrà dos còmplices a banda i banda: Jair Domínguez abandona RAC1 per tornar a la productora que el va fer debutar al Crackòvia l'any que el va conduir David Verdaguer.  I qui seguirà a l'emissora de Godó ironitzant sobre haver-se desempallegat d'Òscar Dalmau en el seu salt televisiu és Òscar Andreu, l'altre soci de Toni Soler. Un es fixarà en les notícies d'altres mitjans i l'altre sobre aspectes desapercebuts de l'actualitat.

Soler ha reconegut que serà difícil trobar la part divertida de les notícies. A diferència de l'altre informatiu satíric amb qui molts el compararan, El intermedio, no anirà després sinó abans de l'informatiu "seriós". El títol podria haver estat "La que està caient", però han preferit el foteta "Està passant" . D'entre totes les novetats de TV3 serà la que més farà parlar.