La mala jugada del PSC a Badalona serà recordada durant anys. La borratxera al volant de l'alcalde socialista de la 4a ciutat de Catalunya, Àlex Pastor, ha acabat amb Xavier G. Albiol 3 anys més a l'alcaldia sense que ningú no l'hagi votat al Ple. No li va caler. Sense acord d'esquerres, el PP governa. Així s'ho ha pres un dels badalonins més cèlebres, Toni Soler. Encara no ho ha paït:

badalona soler tv3

iceta veneçuela tv3

TV3

Tants anys malparlant i difamant l'alcalde Maragall i qui va ser enxampat amb problemes d'alcoholisme per una patrulla dels mossos, conduint i mossegant policies, és Pastor. Miquel Iceta porta setmanes callat i quan Ricard Ustrell el va entrevistar  a TV3 l'endemà que Albiol fos alcalde no li va preguntar per Badalona. Iceta s'amaga i Toni Soler com qualsevol badaloní, i català, exigint que el PSC que Iceta dirigeix expliqui com és que tenia un alcohòlic reconegut d'alcalde. I segueix el fil sobre el problema amb l'alcohol:

alex pastor acn 

toni soler tv3

ACN / TV3

Toni Soler debat amb un tuitaire sobre si Pastor era alcohòlic eventual o patològic i recorda que molts polítics municipals ja han reconegut en públic que era sabuda l'addicció a l'alcohol del segon màxim càrrec municipal del PSC, després de Núria Marín de L'Hospitalet. Les addiccions són un problema però l'autèntic problema és que el PSC és un partit que les encobria o ignorava negligentment. No va votar Dolors Sabater d'alcaldessa perquè preferia Albiol i qui sap quins càrrecs a l'Ajuntament. Fa pudor. I no nomès l'alé.