Aquest dimarts a l'Està passant, Toni Soler, Jair Domínguez i Elisenda Carod van al·lucinar amb una dada sorprenent. Parlaven d'infidelitats a Espanya. No d'infidelitats al país, que aquí n'hi hauria per donar i vendre, i més, veient com se les gasten els elements repressors de l'estat espanyol amb tot el que tingui a veure amb la independència. Parlaven d'infidelitat en la parella.

jair

Jair Domínguez / TV3

En Jair es feia ressò del que han descobert en una web de cites: la ciutat on més banyes es posen de tota Espanya es troba a Catalunya. Bé, de fet, les dues primeres ciutats on més infidels hi ha són catalanes. Soler fa conya amb els noms d'algunes localitats que s'hi presten: "Berga, Espolla, Tremp?...". Però no és cap d'elles. Barcelona, tradicionalment ben amunt pel que fa a anar-se al llit amb un altre, no és, però, la número 1.

toni soler 2

Toni Soler / TV3

Aquest honor li correspon, per sorpresa del trio de presentadors, a Manresa. Per què? Què fa que els manresans tinguin aquesta tendència a posar banyes? "No ho hagués dit mai. Què coi passa a Manresa?", es pregunten al programa. La resposta que sí van donar va ser una actualització brillant del refranyer català. S'ha acabat allò de dir "qui no carda a Olot no carda en lloc"... Ara el que toca és fer rima amb Manresa:

Ja ho saben, si la seva vida en parella ha entrat en la rutina, vagin cap a Manresa... Ens imaginem que aquest estiu pot ser el nou destí turístic de moda...