Toni Soler segueix fent dos dels programes més vistos de TV3, Polònia i Està passant (amb permís de l'ara invencible Pasapalabra d'Antena 3). Des de fa mesos ha pres una decisió sana per ell i trista pels seus seguidors: deixar d'abordar polèmiques. El seu compte de twitter es limita a fer retuits dels èxits de la seva productora Minoria absoluta. S'estalvia el mal tràngol de trolls i haters. Millor per la salut. Però en canvi omple Instagram, l'altra xarxa, la de les vanitats, de fotos precioses. Com el seu nou gos:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Soler (@toni.soler.g)

"Us presento la Xica, és bipolar com nosaltres, s’adaptarà molt bé". Un cadell de gossa que a vegades és feliç i a vegades mossega la mà de l'amo Toni. Bipolar com ell, diu el presentador. Dues fotos com dues cares de la moneda. Ja té  més de 3 mil likes. El seu Instagram de 62 mil followers anirà creixent fins a superar el seu twitter de 360 mil. És qüestió de temps, i de fotos xules.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Soler (@toni.soler.g)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Soler (@toni.soler.g)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Soler (@toni.soler.g)

Al Barri de la Mercè de Barcelona s'hi està tan bé com a Badalona. Però hi ha poques àrees verdes i pocs pipicans. Pobra Xica. Com la gallina xica, mica, tica, camacurta i ballarica d'un altre VIP nascut a Figueres com Soler. Un tal Salvador, no Illa. Dalí.