Hi ha persones que a banda de ser molt seguides per les seves opinions, tenen un físic, o un tret molt característic de la seva fisonomia que els fa inconfusibles. És el cas de Toni Soler.

toni soler tv3

TV3

El director de l'Està passant sap que té una cara que no deixa indiferent  ningú. Especialment, salta a la vista, pel seu personalíssim nas. Una protuberància que li atorga un perfil molt específic, que ara ell mateix ha ressaltat en una hilarant troballa. El periodista i escriptor ho ha descobert mentre anava conduint amb el seu cotxe, a la pantalla tàctil del quadre de comandament. Un mapa que li indicava la ruta a seguir si volia anar des de Barcelona a Olot o a l'inrevés. Aiguafreda, Tagamanent, Figaró-Montmany... La curiositat, però, la trobem en la traçada de la carretera a seguir...:

Certament, no costa imaginar-se en Toni servint com a model del TomTom de torn per perfilar aquesta ruta. I com a mostra, la foto que ell mateix té al seu compte d'Instagram:

toni soler foto perfil

@soler_toni

Ja ho saben els veïns de La Garrotxa: sempre que vagin per carretera, a partir d'ara no podran deixar de pensar en Toni Soler.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat