Sembla que no era ni una broma ni un experiment. La punyalada de Telecinco a Toñi Moreno és ben real. La setmana passada va començar a córrer un rumor que deia que la cadena havia decidit castigar la presentadora i treure-li el programa dels caps de setmana.

Poc ha importat que fes una bona audiència, que les crítiques fossin favorables i que hagués fet el programa a la seva mida. Viva la vida haurà d'adaptar-se a un estil molt diferent, ja que Emma García serà la nova presentadora de l'espai. Moreno, mentrestant, passarà a estar al capdavant de Mujeres, Hombres y Viceversa.

Les crítiques davant d'aquest sobtat canvi no es van fer esperar. La xarxa es va omplir ràpidament de missatges lamentant la decisió i demanant que no es fes. De fet, #VivalavidaesToñiMoreno va convertir-se en tendència a Twitter, el que evidència que molts pensen que és un error.

toñi moreno plorant  telecinco

Telecinco

Però de poc han servit les crítiques... ja que les dues protagonistes s'han pronunciat a Instagram i han confirmat la notícia. Si bé alguns mitjans asseguraven que Moreno estava enfonsada, el missatge que acaba de publicar sembla negar-ho. 

Aquest cap de setmana serà l'últim de Toñi i dilluns mateix ja la podrem veure a MHYV segons informa Lecturas. El que més ha sorprès ha estat que ho hagi anunciat enviant un missatge a Emma García desitjant-li sort: "Aquesta foto me la vas enviar tu, Emma, el dia que la van posar als passadissos de Telecinco. Te'n vas alegrar tant... perquè era com donar-me la benvinguda oficial a aquesta gran família de Mediaset. I com a família que som, ens donem suport, ens cuidem i ens estimem. T'ho he dit aquests dies per telèfon, però vull que ho sàpiga tothom... molta sort en aquesta nova etapa, amiga!!! Estàs molt ben envoltada".

És una felicitació sincera? No li guarda rancor? Moreno ha de ser conscient que ella és la gran perjudicada d'aquest canvi... Emma, per la seva banda, ha volgut contestar amb un altre tendre comentari: "Hi ha persones amb les quals connectes tan bon punt el coneixes. I tu, Toñi, ets una d'elles. Amb la teva estima afronto la nova etapa i amb la tranquil·litat que cuidaràs els meus nois i noies i viceversa. T'ho he dit diverses vegades durant aquests dies, però t'ho vull dir una vegada més. T'estimo, amiga".

Sospitós que ambdues deixin constància públicament d'aquest aparent bon rotllo? És casualitat que les dues s'hagin referit a l'altra com a "amiga" i que hagin evidenciat que s'han estat trucant aquests dies? Realment s'alegren d'aquest canvi? Com anirà? Aconseguirà Telecinco que els dos espais pugin d'audiència o els enfonsaran?