Toni Cruanyes es mereix, només faltaria, unes vacances on poder desconnectar després d'una dura temporada a nivell informatiu i davant d'un nou curs que promet ser igual d'apassionant i de vegades, complicat. Ser el presentador de l'informatiu més seguit de Catalunya, el TN Vespre, és una tasca que desgasta, per això aquests dies el de Canet està carregant piles i gaudint d'unes merescudíssimes vacances en bona companyia. De fet, ell mateix deia a començaments del passat mes de juliol que necessitava vacances... i una mica de color. I certament, la cara que feia, sempre somrient, això sí, podia competir frec a frec amb Andrés Iniesta per la tonalitat blanquinosa.

Esperem que aquests dies hagi agafat una mica de color. Segur que ho ha fet en l'indret meravellós de món on ha anat a parar i on el sol brilla en un paisatge idíl·lic. Turístic, això sí, i molt. Però al cap i a la fi, preciós. Un dels llocs més macos del planeta, com podem constatar els que hi hem estat. Perquè el bo d'en Cruanyes ha anat cap a le Cinque Terre, a la Ligúria italiana, un destí espectacular on cinc municipis, Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza i Monterosso, enamoren els visitants amb les cases acolorides, les vinyes, les terrasses, els terrenys inclinats, els ports plens de barquetes pesqueres i les trattories amb marisc deliciós i la famosa salsa de la regió de Ligúria, l'inimitable pesto. No només això, Cruanyes també ha constatat la gran quantitat d'opcions de beure per estar una mica a to: Spritz, sangria, limoncello i el que vulguis...

297936719 600699531616663 2690834115526877519 n
Toni Cruanyes, a le Cinque Terre / @toni_cruanyes
298389279 767159977957933 8363182123518280115 n
Toni Cruanyes, a le Cinque Terre / @toni_cruanyes

Cruanyes està passant unes vacances de traca, com Déu mana. Perquè abans d'anar a terres italianes, va estar en una masia del Montseny tant o més bonica que le Cinque Terre, i després, trobada familiar en una piscina al Port de la Selva per celebrar el 90è aniversari del seu tiet. Com es veu, una mica de tot en les vacances del periodista de TV3.

L’últim TN Vespre de Toni Cruanyes va ser del passat divendres 22 de juliol. Des d'aquell dia, va agafar el relleu de manera excel·lent, com sempre que ho fa, el Carles Costa, que l’editarà i el presentarà des de dilluns 25 de juliol fins al divendres 19 d’agost. Després, serà l'hora de tornar a veure Toni Cruanyes. Encara li queden dies, encara li queda temps. Que les aprofiti al màxim i les gaudeixi, però que no s'enamori massa de le Cinque Terre, que ja sabem que és difícil de resistir-s'hi, perquè segur que molts espectadors catalans ja estan desitjant tornar-lo a veure en antena ben aviat.